torsdag 25. mars 2010

Nött & Nytt i Charlottenberg

OPPDATERING 29 august! Butikken har fått ny innehaver og nytt navn. Heter nå Hjertliga rum og jeg kommer med nye bilder fra butikken snart, 

 


 
 
 

 


Endelig på plass i stugan, det var deilig å kommme tilbake! På veien hit dro jeg innom en kjempekoselig liten butikk i Charlottenberg som jeg lenge har hatt lyst til å besøke. AstaLena åpnet sin butikk Nött & Nytt i september 2009 og du finner frem hit ved å kjøre forbi storsenteret til Thon retning gamle Charlottenberg sentrum, men ta til venstre før du kommer til jernbanebrua og kjør litt bortover så ser du butikken på venstre side. Her finner du masse fine ting som passer inn i et Shabby Chic og fransk landstil miljø og det er superkoselige damer som møter deg der. Jeg har tatt noen bilder så kan du se litt hva du har i vente. Ta turen innom neste gang du er i Charlottenberg! Nött & Nytt har også en hjemmeside, klikk her.  
NB! Oppdatert innlegg 31 mars med nye bilder fra butikken

AstaLena fortalte meg at søsteren hennes AnnaBell akkurat har åpnet en butikk i samme stil i Sunne som heter Sagolika Ting og anbefalte meg å stikke innom der på veien hit...og det gjorde jeg. En kjempefin butikk der jeg også har tatt bilder fra, men kommer tilbake med et innlegg om det besøket om noen dager. 


Nå skal det bli deilig med noen fridager og jeg har tenkt til å kose meg med å besøke alle favorittbloggene mine og å utforske nye. Jeg ønsker alle mine nye følgere hjertelig velkommen hit og håper dere liker bloggen min! Det er så gøy når noen nye har lagt seg til og jeg skal komme innom på bloggbesøk hos dere alle i løpet av kort tid.

Jeg skal også legge ut nye bilder fra huset her de kommende dagene:)

Ønsker dere alle en riktig flott helg! Klem fra Jorunn7 kommentarer:

 1. Det såg ut til å vere ein butikk eg kunne gå amok i! Spørs om eg ikkje må lokke med meg kjæresten... og i eit lite augeblikk gløyme at eg faktisk har innkjøpstopp;)
  So fint at de har kome dykk fram og at Pippi er viljesterk og bestemt... ho har nok tatt med seg det herifrå;) Men stort sett er ho berre snill og god!
  Ha ei god påske!!

  SvarSlett
 2. Så fint du har på din blogg!
  Sååå fina knivskarpa bilder från AstaLenas butik.
  Hon kommer att bli så nöjd.
  Hoppas att du får en trevlig helg i ditt fina hus jag återkommer.
  Haregott!

  SvarSlett
 3. For en nydelig butikk :-) Takk for tipset. Måtte scrolle meg nedover her ; så kjekt å se ditt gamle flotte hus !

  Ønsker deg en fiiin fredag !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 4. herlige bilder.:-) kan tenkte meg det er godtå være på plass der ja..du får nyte dagene.:-) gleder meg til å se bilder etterhvert.:-)
  Den butikken så spennede ut.:-) god påske..:-) klem fra Gry

  SvarSlett
 5. Ååå det var en nydelig butikk - skal dit neste gang jeg er over grensen! Helt klart!! :) Takk for supert tips! Sååå mye fine bilder! Gleder meg til neste reportasje fra den andre butikken!
  Takk for din herlige hilsen hos meg .)
  Du får bare si i fra vet du :) (beste er å sende meg en mail)
  Ønsker deg en flott helg og en riktig God Påske!!
  Klem Anki

  SvarSlett
 6. så heldig du var som kunne stikke innom denne flotte butikken... så mange "deilige" varer!!
  takk fro kosleig hilsen, kjekt med nye bekejntskaper her, tillat meg å legge deg til bloggrollen min.
  ja kattungene har eg nettopp lagt bilder av utpå facebook, får vente til etter påske før de kommer i bloggen, de vokser for hver dag , og har begynt åpne øynene...

  ønsker deg en skjønn påske, så blogges vi etterhvert..
  klemmmagny

  SvarSlett
 7. Å så heldig du er som har et sted i sverige. For en flott butikk du har vært innom da,her var det mye lekkert:) Jeg skal tråle sverige litt til sommeren ,så da skal jeg finne veien til disse flotte butikkene.
  Legger meg til i følger listen din jeg,så kommer jeg lett tilbake:)
  Velkommen inn til meg om du har lyst:)
  Klem Mona

  SvarSlett