lørdag 12. juni 2010

Syriner og Busy Mother's OrganizerJeg synes det finnes mange blomster som er utrolig vakre, men syriner er for meg den vakreste av de alle med sine skjønne farger, lubne blomsterklaser og ikke minst..sin herlige duft. Her er noen varianter som jeg har tatt bilder av de siste dagene.
 
 

For en tid tilbake besøkte jeg en flott blogg som heter Something White, som jeg også er følger av. Jeg la merke til et bilde av en planleggingsbok med et nydelig cover som het Busy Mother's Organizer og klikket meg inn for å lese mer. Endte opp med å bestille boken...kun fordi jeg likte omslaget så godt..hehe...den var ikke dyr, kostet 78.- kroner med dagens kurs inkludert frakt. Planleggeren/dagboken kom i løpet av kort tid og jeg synes den er veldig fin! Kan anbefale denne til travle mødre!!

Jeg har tenkt litt på det og funnet ut at siden jeg ikke er en "busy mom" så vil jeg gjerne gi den bort til en som er det....og da må det bli Anette, mamma til 5 og med den flotte bloggen Hvit Romantikk. Anette: hvis du liker boken så send meg en mail med adressen din og jeg sender planleggeren til deg om du vil ha den. Er du kjapp så kanskje jeg rekker å poste den før jeg drar på søndag. E-post: villaklaraberg@gmail.com

26 kommentarer:

 1. Hello

  For some reason, translator is not working so I can't read what you have written. However, I can comment about your photos which beautiful.
  I love your banner what a stunning room!
  Have a lovely weekend
  Warm wishes
  Isabelle x

  SvarSlett
 2. Flere som er oppe i natten, ser jeg. :) Vi har akkurat vært ute og sett midnattsola. :) Nydelig.

  Så flotte bilder av syrinene, disse var virkelig tette og fine. Og så dufter de jo så søtt og godt. Flott med humlen som ble med også. Her blomstrer ikke syrinene riktig enda. GOD NATT!!

  SvarSlett
 3. Helt nydelige bilder av syrinene. Det er også min favorittblomst og har tre forskjellige i hagen. Men misunner deg den helt lys lilla varianten. Tror jeg må hit og se på dem flere ganger;) Kjempeflott blogg du har her. Hit vil jeg igjen.
  Ha en fin helg.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 4. god morgen til du.
  så nydelig bilder av vakre syriner,ja elsker syriner jeg å,helt herlig å stå der duften er sterkest,
  vet du at om du vil ha dem til å vare litt inne,
  ja da kan du ta med deg en bøtte iskaldt vann,skjær av grenen å å putt fort i bøtta,la de stå der litt inne å gjenta,iskaldt vann i en vase,kutt dem å rett i vasen,
  hyggelig gjort av deg å gi bort den boken,håper hun ikke er så travel at hun ikke ser det før du drar...
  ønsker deg en herlig helg.
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Syriner er ein stor favoritt hos meg og! Lukta minner meg om barndommen og det var sol kvar dag om sommeren;)
  Ha ein nydele laurdag!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Så snill du er! Tipper hun blir glad for at noen tenker på henne.
  Du? Jeg ligger litt etter med hagearbeidet....Du har ikke en gartner å dele ut også??? :o)

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 7. Så nydelige bilder av syriner,synd vi ikke kan kjenne duften.:) Den hvite stua di i sommerhuset er bare såååå nyyydelig,ser meg ikke mett på den. :)Klems. Ha en flott dag.

  SvarSlett
 8. That are BEAUTIFUL flowers Jorunn !
  Love ♥RINI♥

  SvarSlett
 9. Så snill du er! En sånn skulle jeg også hatt med mine (også) 5 barn som skal hit og dit stadig vekk :) Kanskje jeg skulle bestille meg en sånn!!
  Anette har litt trøbbel med pc, så det er ikke sikkert hun får sett det...
  Ha en nydelig helg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 10. Hello! I am new to your blog and I love it! It is full of so much beauty! Have a nice weekend! Twyla

  SvarSlett
 11. For noen fine bilder :-) enig med deg, syriner er det fineste som finnes !

  Ønsker deg en fiin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 12. Åå så nydelig bilder, jeg kan nesten kjenne duften av syrinene - den beste blomsterduften av alle synes nå jeg ;0) Så snill du er som ønsker å gi boken til en beundringsverdig 5-barnsmor, hun blir nok både rørt og superglad!! Håper du har en flott lørdagskveld. Klem fra meg

  SvarSlett
 13. Nå ble jeg nesten stum her, er det virkelig sant !? Så utrolig snill du er, blir helt rørt jeg. ♥ Jeg vil selvfølgelig ta i mot boken, passer meg perfekt, hihi... :) Så koselig at du tenkte på meg Jorunn ! ♥ Ser jo kjempefin ut da, og bildet utenpå var helt nydelig. :)
  Tusen tusen takk, dette setter jeg stor pris på. ♥

  Beklager sen respons, men vi kom hjem for en time siden etter å ha vært borte i hele dag. En veldig koselig overraskelse å komme hjem til. :)
  Gjett hva, pcen min virker som den skal nå etter at mannen min åpnet den og blåste bort støv m.m. Er ikke helt sikker på hva annet han gjorde, men den virker normalt i hvert fall. Så i morgen blir det innlegg og bloggrunde uten problemer, hurra ! :)
  Er sliten etter en lang dag, men måtte jo innom deg og titte, hihi... ♥

  Skal sende deg adr min jeg da. Tusen takk kjære deg ! ♥

  God klem fra Anette :)

  SvarSlett
 14. Syriner er nydelig, enig med deg der. Eg har ein syrinbusk med kvite blomster i hagen og tar inn små blomstrende greiner fra den stadig vekk. Nydelig. Fortsatt god søndag. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 15. Hei på deg vennen!
  Tusen takk for koselig hilsen hos meg! Ble en veldig hyggelig helg, og bursdagsbarnet var strålende fornøgd. Besøket reiste litt tidligere i dag, så nå har det blitt litt tid og oppdatering i blogglanda.

  Enig med deg - syrin er fantasisk flott, og duften av den er jo bare himmelsk god! Sukk, hadde jeg hatt have, ville det helt klart vært en syrinbuske eller flere der..;o)

  Ha en fin søndagskveld og flott kommende uke!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 16. Hej vännen.
  Underbara bilder! Syrener är verkligen en underbar blomma! Doften är SOMMAR =))
  Hoppas att du mår bra & att du haft en fin helg!!!
  Varm kram till dig fina vän!!
  Tina

  SvarSlett
 17. Hei Jorunn
  Så herlige fantastiske blomsterbilder du viser!!! Syriner er nydelig og dufter himmelsk… Tusen takk for boktipset! – skal ta en titt på denne. Og så snill du er! heldige Anette – hun blir sikkert kjempeglad :) Ønsker deg en super uke som kommer, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 18. Du har en virkelig flott blogg, og for et hus!! :)Og mange fine bilder! Vi er i startfasen av blogglivet selv, og kikker en del rundt, og her er det mye inspirason å hente! :) Hilsen søstrene Shabby Chicks

  SvarSlett
 19. sikkert en ok bok å ha!
  nydelige syrinbilder, men headeren din slår alt, utrolig innbydende vinterhage!!

  klem og fin uke!

  magny

  SvarSlett
 20. Takk for koselig hilsen på bloggen min:-) Jeg misunner deg syrinene:-) Skal snart plante noen selv:-) Ha en kjempefin uke:-)

  SvarSlett
 21. Tusen takk for den fine gaven :-) Jeg liker også syriner veldig godt. Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 22. det er som en drøm...bare så synd at det snart er over for denne gang.:-) og for en lukt...de avgir..-)

  SvarSlett
 23. Hej min vän!
  Tack för din söta hälsning hos mig - jag blir så lycklig över alla mina bloggvänners hälsningar, men nu värmer de så klart lite extra!
  Livet har helt klart varit ganska annorlunda de senaste dagarna, men lille vackre Scooby hjälper klart till att skingra tankarna.
  Jonton har blivit lite avundsjuk nu, han har ju varit helt ensam i nästan 4 år och så kommer en ny "bebis" in i familjen.

  Vilka vackra syrener! Jag tror faktiskt det är min absolut favoritblomma, måste lukta på alla jag går förbi :)
  Och så otroligt gullig du är som ger bort en sån fin kalender - den hade jag med behövt! :) Får ta och kolla upp det där!

  Tack igen och stoor kram tillbaka!

  SvarSlett
 24. Härliga bilder!
  Hoppas att allt är gott med dig och att du bloggar på jag följer dig.
  Syrran hälsar till dig.
  Haregott!

  SvarSlett
 25. Scooby:
  Hej Jorunn! Tack för ditt och Papitos tassavtryck i min blogg, mitt första tassavtryck!! Jätteroligt tycker jag!
  Jag hoppas att Papito och jag kan träffas någon gång, så han kan lära mig en massa saker - så stor som han vill jag med bli!

  Stor nospuss från mig, via min lejonmammas namn

  SvarSlett
 26. Åhh s¨vakre syriner. Jeg bare må plente flere hos meg..

  For en vakker gave og Anette er jo bare den aldelses aller nydeligste jente med 5 barn. Utrolig hva hun rekker og i tillegg en vakker og varm person.. Kjempekos.

  Tror jeg skal bestille den også, selv om jeg bare har to barn :)

  Ha en fantastisk flott helg, ta tiden til å dufte på syrinene.

  Klem fra Tove

  SvarSlett