søndag 25. juli 2010

Gammel kran, kjempefin premie og ny tavle...

HALLO! Håper dere har det bra allesammen enten dere er hjemme eller på ferie. At det skulle bli så lite blogging på meg i sommer hadde jeg aldri trodd, men jeg jobber en del senvakter akkurat nå og sovner i min deilige hvilestol foran tv'en nesten hver kveld før klokken rekker å bli elleve....og jeg da som skryter av at jeg har svart belte i lakenskrekk...hihi...men det kommer bedre tider...promise!

Hva synes dere om min gamle fine norskproduserte kran som jeg var heldig å
få gratis av noen snille på finn.no. Aner ikke hva jeg skal gjøre med den enda, men finner nok på noe. Tenkte kanskje den kunne festes på en vegg så kunne man henge badehåndkler på kranene...

Tror dere ikke at jeg har vunnet enda en gang i en Give Away!! Joda...se den kjempeflotte kammer-lysestaken i sink jeg vant hos koselige Lise med den fine bloggen Fossestua. Tusen, tusen takk nok en gang til deg, Lise!!!
En nydelig innpakket gave med et vakkert kort og en koselig hilsen på baksiden.
Her ser dere den lille skjønnheten, den skal få en fin plass i Sverige!


Vi fikk inn noen veldig fine hvite tavler med et slitt utseende på jobben fra Trend Design til 499.- og den MÅTTE jeg bare ha! Tavlen er helt hvit, men bildet er tatt i butikken og det er veldig vanskelig å få tatt fine bilder pga lyset. Jeg kan legge ut et nytt bilde når jeg har fått hengt den opp i Sverige. Tavlene er veldig populære og nå har vi kun noen få igjen.
Nå skal jeg jobbe en del frem til 15 august og etter det har jeg fri helt til oktober. Gleder meg til å få noen flotte sensommer, tidlige høstdager i Sverige da. I september er det innkalt til dugnad for huset trenger sårt et nytt malingstrøk... det er noe gleder jeg meg skikkelig til!! 

Ønsker alle en flott søndag! 

16 kommentarer:

 1. Hei Jorunn
  Det er så koselig å komme inn til deg og blit møtt av den herlige og sommerlige headeren din ♥ Tror det er lite blogging generelt nå i disse ferietider :) for med den sommeren vi har hatt, tror jeg de fleste nyter hvert sekund ute i solen, når den først er her… hihi… Syns den gamle krana var kjempeflott! Elsker slike ting, selv om jeg ikke har så mye av det selv :) og så heldig du var som vant den flotte lysestaken ♥ den var bare aldeles nydelig!!! Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og 15. august – ja tiden går fort – ikke lenge igjen nå :) Sommerklem fra Mette

  PS! jeg har en giveaway hos meg hvis du vil være med :)

  SvarSlett
 2. Dette var en flott kran. Skulle gjerne hatt den over badekaret jeg. Har en nesten maken. Men så komm rørleggeren. Og jeg sto jo ikke og hang over han og så hva han gjorde. også hadde han vært "snill" og byttet bruseren og slangen, siden den var så gammel. Bare helt gratis for det syns han vi skulle få. Så nå har den gammle fine badekarkranene min plastslange og moderne brusehode. Hva kan en gjøre med slikt. Jeg oppdaget ikke dette før rørleggeren var fløyet og den gamle kranen kastet. Nå står jeg og henger over alle førleggere og elektirkere er innenfor dørene her, som en hauk;)
  Ha en skjønn søndag og sommer.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder:) Den krana var jo kjempetøff da, så kreativ du er som tenker ut at du kan bruke den til knagg:) Hadde jeg aldri kommet på:P

  Grattis med enda en premie, jammen har du vinnerlykke:) Sink er best:)

  Ønsker deg flotte sommerdager:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Kjempe flott kran.
  Veldig mange med vinnerlykke her inne. Heldig griser. Flott premie.
  Ha en fin dag
  Klem

  SvarSlett
 5. Den krana var jo bare flott da.Jeg hadde også garantert tatt den imot selv om jeg ikke helt hadde vistt hvor jeg skulle brukt den. Blir spennende å se hvordan det blir:)
  Grattis med nok en premie. Den zinkstaken var jo kjempefin da.
  Håper du har fin søndag.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg også til du skal til Sverige (hehe), for da kommer du sikkert tilbake med mange flotte bilder!
  Fortsatt god sommer.

  SvarSlett
 7. Hei igjen :)
  Takk for kjempekoselig omtale,og så bra at du likte kammerstaken !
  Vi har maken kran på badet, men jeg angrer litt på kjøpet. Fin er den,men totalt upraktisk! Vannet spruter overalt,fordi vannstrålene kommer ut i bred vifteform!
  Heng heller håndklærne på den :) Det var en artig ide :)
  Sommerklem fra Lise

  SvarSlett
 8. Hei :-)

  Gartulere med flott premie :-) Og for en nydelig kran!!! Tenk at jeg kastet en slik for 6-7 år siden...angrer bittert på det nå... Blir jo så flott å ha som dekor :-)


  Ønsker deg en flott uke :-)  Klem

  SvarSlett
 9. Hej vännen!!
  Åh, jag känner igen mig i detta med lite bloggande =)
  Det har verkligen inte varit likt mig, men jag har varit ur ursel på att blogga & besöka mina nät vänner, men det blir nog bättre nu när vardagen smyger sig inpå igen =)

  Hoppas du mår bra annars & att du har en UNDERBAR sommar!!!
  Må gott du fina vän!
  Kram Tina

  SvarSlett
 10. Å, den krana er nesten lik den vi hadde på badet hjemme når jeg var liten :-)
  Flott lysestake du har vunnet, og slike tavler er bare ELSK! Bare så synd jeg ikke har plass på veggene :-/
  Ha en fin uke videre, og heldige du som har lenge fri :-)
  Busteklem

  SvarSlett
 11. Hei på deg!
  Er nok ikke bare deg det går smått med hva blogging angår - jeg bor for tiden i kolonihytte i Portveien, og har ingen nettilgang. Innlegg må derfor postes når jeg er hjemom meg selv, mens en og annen kommentar sniker jeg meg til å skrive fra jobb... ;o) Som du sier - det kommer bedre tider!

  Så herlig gammel kran du har fått deg - er IKKE i tvil om at du finner noe smart å bruke den til. Gaven og oppslagstavlen var også superfine - heldige deg :o)

  Ønsker deg fortsatt herlige sommerdager!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 12. Så nydelig den lysestaken i sink var. Virkelig en skjønnhet. Jeg har en mindre utgave av den tavla du viser, de er virkelig fine!

  SvarSlett
 13. Glemte å si at jeg likte den gamle kranen! Utrolig stilig!!

  SvarSlett
 14. Ja, jeg glemte å sende mail til deg :) Litt travelt for tiden. Og må jo nyte det FINE været som vi har hatt i disse dagene :D
  Skal sende NÅ! :)Tusen takk:D:D
  STILIG kran! Og gratulerer med skjønn gave :)
  Ha en nydelig dag Jorunn.
  Klem Anita

  SvarSlett
 15. Hei :))

  Takk for kommentar , hyggelig :))) Studerte litt bildene nedover her og du har det nydelig ♥ Soverommet og hallen din er helt digg!!!

  Jeg har give away med flott gave fra riviera maison i dag om du vil delta :))

  Ha en fin dag ♥

  SvarSlett
 16. Milde himmel - så flott den tavlen var!!!
  Den havnet fort høyt opp på min ønskeliste :-D

  SvarSlett