lørdag 8. januar 2011

Torsdagens auksjonsfunn

På torsdag var jeg på auksjon, det var lenge siden sist! Auksjonen varte i 9 timer og det jeg ventet på kom selvfølgelig helt til slutt. Jeg var på jakt etter gamle fine laken og putetrekk med heklet mellomverk og monogrammer og det fikk jeg, så da var det verdt å sitte på den harde benken i så mange timer å vente på akkurat de. Fikk mange trekk og laken for 100 kroner. Med meg hjem så hadde jeg også en høy pidestall som jeg fikk for 50 kroner, den skal males. Jeg kjøpte også en veggklokke som jeg betalte 50 kroner for. Den er ikke spesielt gammel eller fin, det er en sånn billigklokke laget av finerplater fra Kina...men jeg har en plan..den skal bli et nøkkelskap. I kveld har jeg tatt ut urverket, skrudd inn små kroker til å henge nøkler på innvendig og tatt ut glasset. I morgen skal jeg spraye den med sinkspray og så skal jeg feste en liten blondegardin på baksiden av døren. Jeg tenkte også på å satt inn et bilde bak et av glassene, men akkurat nå har jeg ikke noe som passer.

På auksjonen så var det ikke så mye fint for akkurat meg denne gangen og det som var skikkelig fint ble solgt ganske dyrt. Jeg kom for sent til å by på noen fine salmebøker og en rosenkrans, det var litt synd! Det var et rålekkert høyt antikk glasskap i eik i som hadde vært praktfullt å hatt på et gammelt kjøkken...men da måtte det ha vært minst 3 meter takhøyde for dette var et høyt skap. Det ble solgt for 6000.- og det var det verdt. Et gammelt fint sort piano med lysetaker  ble solgt for 100.-...det er veldig få som orker å dra med seg hjem noe så tungt. Noe som ble solgt svindyrt der var en gammel stålampe i smijern som ikke var spesielt, den gikk for over 700 kroner! Sånne får man kjøpt på loppis her hjemme til under hundrelappen. Jeg har 3 stykker og de er supre til å henge lyslykter på.
Fredag var det jammen litt blå himmel og sol på dagen. Lørdag er det meldt det drittværet hvis det stemmer det som står på YR, snø på dagen, kraftig regn på kvelden og plussgrader. På tirsdag får vi besøk av en god veninne og hennes 2 hunder så det ser vi ihvertfall frem til. Det blir gøy for Papito å få noen å leke med.

Ha en flott helg kjære bloggvenner, kos dere og vær forsiktig ute i trafikken!

22 kommentarer:

 1. Oj! Så heldig du har vært! Må være gøy å dra på auksjon og få tak i noen kupp! :) Det med klokka hørtes veldig stilig ut - gleder meg til å se resultatet:)
  Ønsker deg en nydelig helg!
  klem fra frieblonder

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har fått med hjem=)! Gleder meg til å se resultatet av klokken! Så artig å få besøk, sikkert kjempe gøy for Pepito=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Så heldig :) Koselig med gammelt håndarbeid. Pidestallen er lekker og jeg gleder meg til å se klokke-resultatet :)

  Kos deg masse i helgen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei og Godt Nyttår. Gleder meg til å se "røverkjøpene" ferdig. Skulle ønske jeg var halvparten så kreativ som det du er!!!
  Kos dere masse, når Berit kommer.
  Stro klem!

  SvarSlett
 5. så nydelige funn, smart å lage nøkkelskap, gleder meg å se,
  ønsker deg en fin helg,
  ja her er det ufyselig vær nå,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Likte godt pidestallen og klokka blir nydelig som nøkkelskap. Gammelt sengetøy med mellomverk er noe av det lekreste som finns,men ikke lett å få tak i. Det er fint vær her akkurat nå men det kommer visst regn isj.God helg til deg.
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Jeg som er så glad i loppemarkeder har faktisk aldri vært på en ordentlig auksjon! Vel, jeg var med min far på gårdsauksjon da jeg var barn, men da hadde jeg jo ikke vett eller penger til å kjøpe noe.
  Moro når du forteller om hva du har funnet!
  God helg!
  (Og jeg holder meg inne HELE helgen, for her snør det fælt.)

  SvarSlett
 8. Så mye fint du har fått med deg hjem.
  Likte veldig godt pidestallen og gleder meg til å se nøkkelskapet ditt.
  Ønsker deg en fin helg.
  Klem Mio

  SvarSlett
 9. Så gøy med auksjon ! blir spennende å se når du er ferdig med pidestallen og klokken.

  Ønsker deg en fiiin helg !
  klem, Nostalgia

  SvarSlett
 10. Skal si du har gjort litt av noen kupp!!! Jeg har lenge lett etter et slikt urvekr, da jeg har ødelagt det som var i klokken jeg arvet etter bestemor... Sååå, du skal vel ikke selgde det?? ;P

  SvarSlett
 11. Ville bare takke for koselig kommentar hos meg:) Er endelig rundt på en liten kommentar runde. Det er gøy med auksjon og det høres og ser ut som du fikk mye flott.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 12. Gleder meg til å se nøkkelskapet ferdig :-) Tror ikke jeg hadde klart å sitte i ro i 9 timer - maur i rumpa sjø :-D Bra du fikk en del av det du ville ha da :-)

  Ha en flott lørdag - klem Siv

  SvarSlett
 13. Det høres superspennende ut å være på auksjon!!!
  Gleder meg til å se hvordan den klokken blir seende ut ferdig "pimpet" :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 14. så moro å gå på auksjon da..og få med seg masse fint hjem..

  ganske rart dette med pris.. noe går for en slikk og ingen ting mens andre ting går for masse penger..

  ha en fin helg..

  klemmer =)

  SvarSlett
 15. så moro å gå på auksjon da..og få med seg masse fint hjem..

  ganske rart dette med pris.. noe går for en slikk og ingen ting mens andre ting går for masse penger..

  ha en fin helg..

  SvarSlett
 16. Jammen meg fine ting du har fått tak i. En slik pidestall såg eg på bruktbutikken på onsdag, det var rett før eg kjøpte den sjøl om den kosta 375 kr. Men så såg eg at den var full av små ganger etter smådyr og da tok eg ikkje sjansen på det.
  Ha ei fin helg. klem

  SvarSlett
 17. heisann... så flotte ting du fikk tilslag på.. gøyalt med auksjon! så hyggelig med besøk fra deg.. ha en fin helg videre1
  magny

  SvarSlett
 18. Så heldig du var - det hørtes ut som noen gode kupp!

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!

  Ha en superfin søndag, kjære du!
  :-)

  SvarSlett
 19. flotte ting jorunn.:-) dette været er til å bli sprø av..vi var i sverige i går..og kjørte hjem i skikkelig møkka vær..nå er det meldt regn og pluss grader i flere dager før det skal avsluttes med mange blå..da blir det deilig ute...holke, holke , holke...mye vær om dagen.:-) det er helt sikkert.:-)

  Klem

  SvarSlett
 20. Kul med auktion men såå många timmar.
  Var var du då?
  Fina fynd, klockan var kul.
  Haregott!

  SvarSlett
 21. Hei på deg Jorunn!
  Kjempeflott pidestall og klokke du fikk med deg hjem fra auksjon. Har aldri vært på auksjon selv, men det må da være veldig spennende...

  Håper du har hatt en flott helg! Her hos meg har det vært veldig rolig. Har vært litt småforkjølet, med rennende nese og litt tungt hode - så ting har ikke akkurat gått i full fart nei ..;o)

  Ønsker deg en flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 22. Du gjorde noen skikkelig kupp synes jeg. Pidestallen er nydelig og så fint at du fant trekk og laken som du ønsket deg også. Gleder meg til å se det nye nøkkelskapet ;0) Ha en fin mandag! Klem fra meg

  SvarSlett