fredag 11. februar 2011

Litt ommøblering i spisestuen

Hei alle bloggvenner! Håper dere har det bra og at ingen har snødd inne..det var kaos mange steder her i Oslo da det snødde som verst igår...det var et mareritt å kjøre på flere av småveiene og stort sett bare plass til en bil...det ble mye fortauskjøring for å si det sånn. Nå blåser det omtrent liten kuling ute og i tillegg har det begynt å snø igjen...gleder meg til å gå tur med hunden!
 
Det er ikke ofte jeg ommøblerer, men jeg måtte det i spisestuen for å få plass til den gamle sengen jeg har skrevet om før. Sjenken fikk plass der hvor spillbordet stod og det igjen fikk plass nederst i rommet.
Helt til høyre kan dere såvidt se den grønne sengen...det høres sikkert litt uvanlig ut å ha en seng i spisestuen, men det blir litt orginalt og så kan den brukes til så mangt: et sted å lese en god bok eller ta seg en liten power nap og sist men ikke minst en hundeseng. Vi som har hunderasen rhodesian ridgeback vet at de elsker å ligge i en god seng og gjerne med et teppe over seg når det er litt kjølig..hehe..
Her i kroken er det langt fra ferdig, den grønne sengen er fremdeles grønn, men den skal males hvit til våren. Grønnefargen er grei nok, men dessverre er ikke baksiden av hodegavlen malt så sengen må males uansett og da synes jeg det blir finest at den går mer i ett med resten og ikke skiller seg for mye ut. Jeg skal legge 2-3 skumgummimadrasser nedi for da blir det såpass høyt og mer behagelig å sette seg nedpå. Som dere ser på veggen over sengen så har jeg hengt et gammelt vindu der med en blondegardin på baksiden. Det ser stusselig ut på veggen foreløpig, men jeg må få ferdig sengen først så kommer nok ideene til mer veggpynt etterhvert.
Lånte noen puter og et heklet sengeteppe fra et av soverommene for å se hvordan det ville se ut. Jeg tok en sengekappe fra Ikea som jeg hadde liggende og trakk den utenpå sengen så den rakk ned til gulvet...sånn med strikk vet dere....den passet faktisk så godt at den har jeg tenkt til å bruke og så lettvint, da! Nå må jeg lete etter et passende sengeteppe og flere puter.
Og hvem har lagt seg her..hihi...dagen i forveien så hadde jeg ikke satt sammen sengen ordentlig og da Papito hoppet oppi der så ramlet den ene sengebunnen ned og dermed ble ikke liggekomforten helt som han hadde tenkt seg.....Jeg ønsker ALLLE en flott helg og til uken så kommer jeg med en ny Give Away + at jeg har fått et par Awarder. Ha det bra!!

19 kommentarer:

 1. Heilt nydeleg med senga i stova!☺
  Skulle ønske eg hadde plass til det og☺

  Ha ei super helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Nå har jeg kosa meg med flere av dine flotte, lyse innlegg. Jeg må si at jeg falt veldig for den grønne senga. Så nydelig farge. Har den selv på flere møbler. Så vakkert det ble med alle de hvite tekstilene i den. Nydelig!

  SvarSlett
 3. Herlig spisestue,ser vi har de samme stolene (de som står inntil veggen) kjempesøte de,jeg kjøpte 6 stk,2 skjenker,bord og 2 større stoler for ca 2000,- hos en brukthandler,alt var malt burgunder så jeg hadde litt av en jobb med å male det. Så heldig som har plass til seng på spisestua,syns det er så sjarmerende,de brukte jo det før i tia. Eller det var jo mest divaner da. Nydelig det lille hvite skapet du har,elsker stilen din.
  God helg til deg og store fine hunden. :))Klem fra Mette.

  SvarSlett
 4. Nå har jeg sett lenge på bildene dine i stort format, og fått med meg alle detaljer... :) sukk...så nydelig du har det (men det visste jeg jo fra før;)
  Fantastisk fin den senga da, skulle ønske jeg hadde større plass her... må være deilig å ta seg en middagslur der både for mennesker og dyr;)

  Kose deg i helga vennen:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Kjempefine bilder av den nydelige spisestuen din! Likte kjempegodt den sengen, vårlig og fin grønnfarge men må den uansett males så er det jo alltids greit med hvitt;-) Fikk skikkelig vårstemning av bildene dine i dag!

  Her skinner solen, og det er ikke en isflekk eller snøhaug i sikte. DEILIG! I går gikk jeg faktisk i tøysko, det føltes utrolig lett og herlig!

  Ønsker deg en kjempegod helg!

  SvarSlett
 6. Så moro! Det der har eg og planer om! Men eg skal måle mi grøn eg då;) Eg har tru på at dette blir ein kosleg plass, og når eg ser di er eg overbevist!:)
  Du har det utruleg fint hos deg!
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 7. For en NYDELIG seng! Misunner deg den altså!!;))
  Fargen på den syns jeg var råfin,så må du male den da??;)
  Dette blir nok en kjempekoselig plass!

  Ønsker deg en riktig god helg:)

  Klem

  SvarSlett
 8. Så nyyyyydelig det er i spisestua di.... Jeg er sikker på at det må være en drøm å nyte en stoor kopp te der inne :) Og senga var en drøm :)

  SvarSlett
 9. Hvilke fine billeder - og den seng er smuk - jeg elsker den fine grønne farve ;o)
  Glæder mig til at følge din fine blog ;o)
  Klem fra Danmark - Tina

  SvarSlett
 10. Fina bilder.
  Ljuvlig säng jag skulle inte måla den.
  Vacker gammalgrön färg till allt vitt.
  Haregott i snö och kyla!

  SvarSlett
 11. Ja, at det var fullt kaos i Oslo på torsdag, kan jeg skrive under på! Jeg hadde middagsgjester på ettermiddagen, og nådde nesten ikke hjem før de ringte på døra. Jeg kjører ikke bil, men brukte altså 1 1/2 time på hjemturen som vanligvis er unnagjort på halvtimen....

  Så flott det ble med ommøbleringen Jorunn! Digger den gamle sengen du har plassert i stuen - orginalt og flott! Hadde jeg selv hatt plass i stuen min, skulle jeg ha hentet ned en gammel seng som står i huset etter besta og besten - men sukk - blir nok litt for trangt her hos meg...

  Ønsker deg en herlig søndag videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 12. Så fint det ble=)! Sengen er bare rå-lekker!! Skulle gjerne hatt plass til en slik=). Og skjønne Papito som tester den nye sengen sin, herlig!!

  Ønsker deg en herlig kommende uke!
  Klemmer!

  SvarSlett
 13. Dere har en nydelig spisestue!
  Sengen i stua passer bare supert, synes jeg. Ser at den flotte hunden deres også likte senga.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 14. Åh du är sååååååå välkommen! Skoj att få träffa ansiktet bakom du ljuva blogg! KRAM

  SvarSlett
 15. Hei...
  Flott blogg du har og for et nydelig hjem.
  et er tydelig at her kan man hente mye inspirasjon.
  Tar meg den frihet og blir følger:))

  Vi "ses" igjen;)

  Nyt kvelden.
  Klem, Mona

  SvarSlett
 16. Dette blir virkelig flott Jorunn. Kunne tenke meg en slik seng på hunderommet her... Hvi jeg får plass og finner en da:)

  Stor klem fra Berit

  SvarSlett
 17. Hei.
  Foe en vakker seng og ikke minst den skjønne grønnfargen,Flott med kontraster i interiøret.
  Håper inderlig at du IKKE maler den.
  Du har en vakker og inspirerende blogg.

  Klem f Ellen

  SvarSlett
 18. Härliga bilder...sängen o fönstret var mina favoriter,jag skulle aldrig måla sängen vit. Denna härligt gröna färg är en uppigande kontrast till det vita.
  Kram AstaLena.

  SvarSlett