tirsdag 3. juli 2012

Huset er solgt og auksjonsfunn

Aller først så må jeg jo fortelle at vi solgte huset i Sverige igår, en hyggelig norsk familie blir nå nye eiere. De har samme interesse for gamle ting med sjel og for gjenbruk som det jeg har....jeg er så glad for at huset kommer til rette personer!!!

Jeg forandret idag navnet på bloggen fra "Villa Klaraberg" til "hos jorunn" siden jeg ikke lengre kommer til å blogge fra Villa Klaraberg. Det ble et enkelt navn som ikke er tilknyttet noe annet enn fornavnet mitt. Det blir litt forandringer på bloggen også nå fremover....må gjøre om på diverse ting.  Adressen blir foreløpig den samme.

Så over til 5 rokokko stoler kjøpt på auksjon i Värmland, disse 5 kostet meg tilsammen 650 svenske kroner. Idag var jeg i en butikk her hjemme som solgte helt maken stol til de stolene som har brodert trekk i fremste rekke, bare at trekket var i plysj som stolen i midten på bildet. Butikken skulle ha 950 kroner for en stol! 

Alle stolene er nå malt hvite....det kom vel ikke som noen overraskelse på dere vel..hihi...og så har de hvite stolputetrekk med volanger. Er ferdig oppusset i stuen, grunnen til at jeg ikke har lagt ut bilder er at gulvet fremdeles ikke er malt, men det blir det snart.

GOD SOMMER ALLESAMMEN!

10 kommentarer:

 1. gratulere med salg av huset,
  så kjekt det gikk til folk som tar vare på det,
  nydelige stoler,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Gratulere sååå mye med salg:)
  sukk...svigerinna mi og jeg har sittet
  å sett på den annonsa mange ganger..
  må være det nydeligste sommerhuset som
  er solgt noensinne:) var såå vakker der,
  både inne og ute:) virkelig en drøm!

  Flotte stoler du har fått tak i:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Gratulerer med salget! Kan tenke meg det er litt blandede følelser. Gøy med stolkupp, de var flotte. Hadde et stolkupp for noen uker siden jeg også. Litt jobb å pusse og male og trekke om, men gøy når det er ferdig. Nyt kvelden =)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med salget, Jorunn ;) Sikkert både deilig å være ferdig med, itillegg til litt vemodig også :/
  Jeg har 5 uker ferie nå, så vi kunne kanskje fått til et treff :) Hadde vært kos å se deg igjen snart, for nå er det leeenge siden!!
  Klem Frøken Rosa ♥

  SvarSlett
 5. Gratulerer med salg av huset. Kjempeflotte stoler du har kjøpt. Et kupp :) Ønsker deg en fin fin dag Klem

  SvarSlett
 6. Det kjennes sikkert godt å overlate huset til noen som du kjenner kommer til å bry seg like mye om det som du/dere har gjort :-) Kjære nånn, for en prisforskjell! Gleder meg til å se ferdig resultat :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Gratulerer med salget Jorunn. Kan tenke meg det føles rart, men veldig godt at det var noen du vet setter pris på stilen som overtar.
  Nydelige stoler du har fått deg. De hadde nok blitt hvite hos meg også;)
  Håper du har det bra og koser deg på Sørum.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med salget :) Fint å kunne overlevere huset med en god følelse :)

  Så flotte stoler! Kjempekupp da :) Trekker du de om eller? Jeg har to gamle stoler stående ute på stabburet. Har ikke tenkt å male de, men tenker på å trekke de om :)

  SvarSlett
 9. Flott du ble med på min Give Away :))Så jeg fant bloggen din,la meg til følger :)) Elsker stilen din så dette var kjekt :)
  Nydelig blogg ♥

  Klem Bente

  SvarSlett
 10. Gratulerer med salget! Vemodog, men sikkert også litt lettelse når avgjørelsen først er tatt. kosleig at dere fant noen som brenner for stedet :)

  Skjønne stoler, et kupp.. Gleder meg til å se dem i din stil :)

  Ha en skjønn kveld..

  Klemmer fra Tove

  SvarSlett