Jeg fant også en oppskrift på noen virkelig gode muffinser hos Charlottes verden, oppskriften får du her. Jeg lagde en topping av philadelfia naturell kremost, melis og frø fra en halv vaniljestang..det er de som lager de sorte prikkene i toppingen.
Denne tunfiskbollen her får jeg mye skryt av og den er superenkel å lage! Porsjonen her er laget av:
3 bokser tunfisk i olje (bruk en gaffel og "mos" tunfisken)
4-5 charlottløk (hakkes i småbiter, kan bruke vanlig gul og rød løk også)
10-12 sorte oliven uten sten (småhakkes)
1 fersk rød chili (fjern frøene og hakk den i småbiter)
20-30 kapers (de behøves ikke å kuttes opp)
5-6 tørkede tomater (som har ligget i vann og deretter hakket i småbiter)
Rør alt godt sammen og tilsett 2-3 slunker med olivenolje, et par omdreininger med sort pepper og grovt salt og tilslutt for å få en liten ekstra snert, hot chilisaus...ta litt av gangen og smak deg frem. Jeg serverer den med Ritz kjeks eller lignende.
Bon Appétit
Ønsker dere alle en fin torsdagskveld og en riktig god helg!
Mmmmm, hjemmelaget er best :)
SvarSlettHa en flott kveld!
Klem
Hallo skjønne Jorunn:)
SvarSlettå nå fikk jeg virkelig vann i munn:)
så masse godsaker
så flink du er
nyt kvelden:)
klem Eli:)
Hei :-)
SvarSlettNam det så jammen meg godt ut :-) nå ble jeg fristet :-) Skal ha barnebursdag på mandag og da kommer det en med glutenallergi så den oppskriften på sjokoladekaka passet utmerket nå :-) Takk :-)
Ønsker deg en flott helg :-)
Klem
Hei:) ja det er greit og ha noen glutenfri oppskrifter ja;) min datter går i klasse med flere som er glutenalergikere, så da er det greit og ha noen oppskrifter i forbindelse med selskap osv;) det virker som at det er en del av dem;)
SvarSlettSå jo kjempe godt ut da;)
Ønsker deg ei riktig fin helg:)
Klem fra Linn:)
Hei Jorunn.
SvarSlettDet er alltid så koselig med
innlegg fra deg.:) Så delikate
bilder da mmmm disse skal jammen
jeg også prøve,ser veldig gode ut.
Tunfisksalaten hadde vært noe for
gubben,han er veldig glad i det.:)
Ha en flott helg.
Klem Mette.
Ps...garnet har kommet.
Tunfisk er jeg veldig glad i. Spiser det alt for sjelden, så takk for inspirasjon. Tørket tomat har jeg ikke brukt til tunfisk før, så det skal prøves! God helg :)
SvarSlettHei og god lørdag. Vet ikke om du har sett denne reportasen i svenske Lantliv http://tidningenlantliv.se/2013/01/22/slakthuset-blev-vart-dromhem/
SvarSlettEn typisk RR som sitter i sofaen og følger med på hva som skjer, skal ha kontrollen på alt, herlig. Muffinsen ser veldig god ut.
Hei og god lørdag til deg Jorunn!!
SvarSlettMmmmmm, dette så jo bare kjempegodt ut, både forrett og kaker :)
Ha en flott helg videre - kooose deg!
Klem fra Hildegunn