tirsdag 16. april 2013

Auksjonsfunn
På søndag kom min far og Britt innom med et par ting Britt hadde kjøpt på auksjon for meg igjen da de var på torpet sitt i Sverige. Hun fikk kjøpt 2 gamle "damestoler" på auksjon for 225 SEK og vi tok en hver. Vet ikke helt hvor den skal stå og så må jeg ha et hvitt cover til å trekke over stolen...fargen passer ikke akkurat inn her. Tenkte å bruke stolen til å oppbevare pledd på.

Jeg har også kjøpt en lysegrønn "trekiste" av den enkle typen, jeg skal bruke den til å oppbevare ved i....den hadde faktisk vært veldig fin å bruke som bord også....men jeg har jo allerede ett. Er så heldig at jeg har Britt som elsker auksjoner og som gjerne kjøper for meg også.

Ønsker alle en fortsatt fin uke!

7 kommentarer:

 1. Åh, så kjekt med auksjonsfunn! :) Stolen blir nok superduper med nytt trekk! Veldig smart å bruke den til "pleddholder" ;)

  Ha en super kveld.
  Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Det kan jo hende at det er noe nydelig under trekket? Veldig vakker stol uansett hva du gjør med den!!

  Hanne :))

  SvarSlett
 3. Vakker stol, den kler velour trekk. IKEA selger møbelstoffer, mange fine. Du får den nok staselig, tenker jeg. Her er regnværet tilbake og Bella later som hun sover hele tiden for å slippe å gå ut *smil*

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Lenge siden sist! Koselig å være tilbake :-) hvertfall på lesesiden :-)Så får vi se om det ikke kan bli noe innlegg fra meg igjen snart også :-) Så utrolig fin stol!! Og fin ny header siden sist :-) Synes velurtrekket var fint jeg da :-) Men blir spennende å se hva du skal gjøre med det :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

  Klemmer ifra Alven

  SvarSlett
 5. Så fine stoler i pasteller med søte trekk hos deg.
  Blir spennende å se hva du gjør med den nye stolen?

  SvarSlett
 6. å så snill hun er
  dett er nåkk lett når det er
  til deg skjhønne Janne
  klem eli:)

  SvarSlett