tirsdag 2. april 2013

Washi tape og gammelt spisebord

Under kjøkkenskapet ved oppvaskbenken er det et kjedelig lysrør armatur som jeg  frisket opp med litt washi tape. På bildet ser det ut som tapen er satt på flisene, men den er festet nederst på selve armaturet.
En superlett og billig måte å pynte på og tapen kan byttes ut med en annen variant om du blir lei. Denne her kjøpte jeg på Ebay for rundt 8 kroner.
Jeg hadde skikkelig flaks med dette nyrokoko spisebordet, det er kjøpt på Høna brukthandel. Det er alltid så koselig å handle der, hyggelige priser og god service. Jeg så ikke så veldig nøye på det da, for det viktigste var at det var rundt. Bordet ble levert her igår og da så jeg at bordet passer til 3 av stolene jeg fikk kjøpt sist på auksjon...de har 100% like dreide ben og detaljer som bordet. Bordplaten er veldig stygg og må pusses kraftig før jeg kan male det. Bordet skal stå på kjøkkenet, jeg har lenge hatt lyst på et rundt bord og dette her kommer til å passe fint.
2 kjøkkenstoler har fått nye farger. Det har blitt mye maling i påsken og jeg kjenner nå at jeg trenger å ha et par malingsfrie dager.

Håper dere har hatt en flott påske allesammen, kost dere og fått ladet opp litt...været er det ikke så mange som kan klage på i år. 

Ønsker alle en fortsatt fin uke!

11 kommentarer:

 1. Åh, kjøkkenet ditt er sååå koselig! Jeg får lyst til å komme å spise frokost hos deg : ) Hehe. Flott bord du fant også, og sånn flaks at stolene passet til! Lykke til med prosjektet! :D

  Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Herlighet så nydelige farger på stolene. Det bordet er jo helt perfekt. Gleder meg til å se det ferdig.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Jorunn.
  Så smart og lekkert å pynte med tape,
  og bordet var knallfint. :) Og stolene
  ble kjempesjarmerende. :)
  God klem fra Mette.

  SvarSlett
 4. WAW SKJØNNE JORUNN:)
  FOR ETT LEKKERT BORD
  Å SÅ LURT MED TEIPEN
  ØNSKER DEG EN HERLIG DAG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Herlig kjøkken og bordet er kjempefint. Har ønsket meg et sånt men jeg er ikke noe flink håndtverker. I dag er det jobb igjen etter en rolig påske. Meg og Bella har vært alene, mannen i utlandet på jobb, datteren på Harry tur over fjellet. Ellers så stråler solen her også, ha en flott dag.

  SvarSlett
 6. Så smart! Nydelige farger du har på kjøkkenet!!

  Ha en fin Onsdag,
  ♥KlemKlem♥

  SvarSlett
 7. Høna er fantastisk, har et veggskap og mange små pyntegjenstander derfra :) Fint at lokale "forhandlere" også brukes.
  Lykke til videre i malingslukta Jorunn.

  SvarSlett
 8. Uff ja, ta deg en malingspause.....ingen grunn til å male når man er skikkelig lei. Arbeidet venter på deg til inspirasjonen kommer tilbake.

  SvarSlett
 9. Snyggt med tapen. Och så fint det är med
  runda köksbord, härlig färg på stolarna
  också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 10. Er bare så utrolig koselig hos deg Jorunn, der kunne jeg virkelig ha kosa meg altså!!
  Nydelig bord du har fått deg. Minner faktsk veldig om et bord som besten har laget. I påsken var jeg med å rydde ut av gamlehuset hvor besta og besten bodde, og i samlingen av flotte møbler som besten har laget var et liknende bord. Skulle ønske jeg hadde hatt plass til det her hos meg, men her er det fullt... :(

  Finfin torsdagskveld til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 11. Thank you for any other informative site. Where else
  could I get that kind of information written in such an ideal method?
  I've a mission that I'm just now running on, and I've been at the glance out for such info.

  my web page - home cellulite treatment

  SvarSlett