søndag 26. mai 2013

♥ From Brazil with love ♥
 

Jeg har lyst til å fortelle dere om Priscila fra Brasil fordi hun har fått en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det er ikke lenge siden hun ble følger av bloggen min og skrev en koselig hilsen på norsk med hjelp av google oversetter. Jeg pleier alltid å besøke de som blir følger hos meg og legge meg til som følger hos de også...jeg besøkte bloggen til Priscila og la igjen noen ord på portugisisk ved hjelp av oversetter. Ikke lenge etterpå så kom det en privat mail der Priscila skrev på norsk at hun hadde så lyst til å lage en Tilda dukke til meg og spurte om hun fikk lov til det. Det varmet mitt hjerte så til de grader at en dame i Brasil vil lage noe så vakkert til meg...en helt ukjent person. Jeg takket pent og sa selvfølgelig ja til det. Nå mailer vi til hverandre flere ganger i uken, hun på norsk og jeg på portugisisk...litt latter blir det av rare oversettelser innimellom:) Selv om jeg er gammel nok til å være hennes mor har vi fått en kjempekoselig kontakt oss imellom....alder er ingen hindring når det gjelder vennskap.

Igår fikk jeg pakken hun hadde sendt og det er den fineste gaven jeg har fått, jeg ble så rørt og så glad!!! Se på bildene over...alt dette sendte hun til meg...jeg elsker det!! Hun sendte meg en Tilda ballerina, en Tilda med rosa kardigan jakke....dette er mine første Tilda dukker. Hun har sendt 2 søte hjerter til å henge (lyseblå og rosa) og en flott girlander med sjøhester og sjøstjerne i rosa og lysegrønt. Så har hun sendt et oppheng med en vakker due som har en symbolsk mening. Priscila sendte et flott og fargerikt stoff som er veldig populært i Brasil, hun sendte også med med et stativ til Tilda og 3 kjempefine dekorplater som jeg kan lime på møbler etc. Jeg fikk også en nydelig duftende lavendelolje og 4 seper fra Natura laget av råvarer som paranøtter fra regnskogen i Amazonas. Sist men ikke minst så skrev hun på norsk et vakkert brev om vennskapet vi har fått, det var så fint.

Nå gleder jeg meg til å sende en pakke til henne, hun leser bloggen min så jeg kan ikke si hva jeg skal sende...men jeg tror hun kommer til å bli glad..hihi..

Priscila har en veldig koselig blogg, hun elsker å sy og er kjempestor fan av Tilda og Tone Finnanger! Du kan besøke bloggen hennes her.
  
♥♥  Mil milhões obrigado linda Pri! Beijo e abraço de você pra mim, eu amo tudo que você enviou! ♥♥

Ønsker dere alle en flott kommende ny uke! 

11 kommentarer:

 1. Jo lindona! suas fotos são lindas! fico muito feliz que tenha gostado! Obrigada por tudo! sua amizade vale muito para mim!
  Beijos com muito carinho
  Pri

  SvarSlett
 2. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh OMG I am going crazy!! This is soooooo wonderful. I love love love love ALL the pictures you have taken. Beautiful.

  Sorry for this reaction ;)

  Hugs, Tracey-Ann

  SvarSlett
 3. Yes, lovely pictures you have taken, beautiful. Flott innlegg fra deg, og fin historie. Koselig blogg Priscila har og søte hunder. Her har det vært mye jobb, men i dag har det vært fri og deilig vær. Ha en fin kveld og klem til Papito.

  SvarSlett
 4. Så vakkert og nydelig gjordt Jorunn. Imponert og jammen ble ikke jeg rørt også.....

  klemmer fra Berit, Gadi og Diva.

  SvarSlett
 5. Sååå søt tildajente og ballerina,vakkert!
  Heldige deg som fikk alle disse flotte tingene i posten:)
  Ønsker deg en flott uke!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 6. Å så nydelig gjort og så skjønt at dere har fått slik kontakt :)
  Jeg elsker Tilda dokker og har 3 stk!
  Alt det andre fine hun laget til deg også, så snill.

  Kos deg masse med gaven :) klem

  SvarSlett
 7. Fantastisk historie ;o)
  Og gratulere med dine første Tilda dukker! Med tanke på alt arbeidet, må æ bare beundre Pricila som er så driftig. Kos deg med både vennskap og blogger! Har også funnet noen fantastiske folk etter at æ begynte å blogge, det er kjekt å møte mennesker med samme interesser, spesielt håndarbeidsinteresserte ;o)
  Klem

  SvarSlett
 8. Herlighet så nydelig. Så utrolig fint av henne å lage ei Tilda dukke til deg.

  Ha en fin uke videre.

  Klem

  SvarSlett
 9. Oj så mycket fint det var här!! Sjöhästen och de övriga sakerna i tyg, helt underbara.Stilig hund, kan det vara, eller jag ser strängen på ryggen, en ridgeback :) Ha det gott / Anna

  SvarSlett
 10. Å hei Jorunn!
  Noe SÅ koselig å lese!!!
  skikkelig glad lesning....
  Nydelige ting du har fått av en dyktig syerske da!

  Kos deg videre du min skjønne bloggvenninne .

  Klem klem Camilla.

  SvarSlett
 11. For en utrolig herlig historie Jorunn!! Utrolig hva en blogg kan gi en, og et slikt vennskap som dere har skapt er et resultat som viser det aller beste :) En helt fantastisk flott gave hun har sendt deg - forstår godt at dette rørte deg!

  Ønsker deg en nydelig helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett