tirsdag 10. september 2013

♥ From Brazil with love 2 ♥










Dagen idag startet helt fantastisk herlig! Postdamen ringte på døren kl.09.00 og leverte en stor pakke fra Brasil som min kjære veninne Priscilla hadde sendt til meg. Jeg holdt nesten på å dåne da jeg så alle de skjønne gavene ....det er nesten ikke til å fatte...jeg er bare så utrolig glad!! Dette er andre gangen i år vi sender gaver til hverandre, her kan du se hva jeg fikk første gangen. Og om ikke dette var nok så hadde hun sendt med gaver til min fars kone, Britt...en vakker Tilda ballerina, et flott strikker skjerf og deilige såper. Hunden vår fikk også gave..veldig god hundesnacks som han satte stor pris på!

Bambi og julenissen skal få hedersplassen til jul...er de ikke flotte!! Tilda i morgenkåpe og badehåndkle henger på badet...så skjønn! Tilda som sitter på kransen der det står velkommen på portugisisk henger ved inngangsdøren....helt nydelig!

Skjerfene til å snurre rundt halsen er superlekre, det rosa og beige er strikket med pompomgarn. Priscilla sin mor har heklet det sorte skjerfet...vakkert, vakkert!! Jeg gleder meg til å bruke disse!

Flotte putetrekk i pastellfarger, heklet og med tekst. Teksten betyr vennskap og kjærlighet på portugisisk.....kjempefine!!

Synd dere ikke kan lukte såpene, den runde røde lukter cherry...den skal jeg spare til jul. De 4 andre med det flotte mønsteret er økologiske og lukter veldig godt.

Duftlampen er helt super, jeg elsker løsningen der du blander vann og duftolje...det er bare å løfte opp den lille koppen...man slipper å søle..Telyset settes inn på baksiden. Det fulgte med 2 deilige oljer så idag har det duftet jasmin i hele huset..hihi..

Så nå skjønner dere hvordan min dag har vært idag...det er rene juleaften her og jeg er så takknemlig!! Neste uke sender jeg avgårde min pakke med gaver til Priscilla, jeg gleder meg til det...jeg synes det er gøy å glede andre jeg også!

Ønsker alle som titter innom en flott ny uke!!


 ♥Para minha gentil e generoso amiga querido Pri. Muitos muito obrigado por tudo que você enviou, eu amo tudo! Beijos e abraços, Jorunn ♥

8 kommentarer:

 1. Å dån og klask i bakken altså:))))
  Snakk om julaften i september!
  Så nydelige ting du har fått nå igjen......
  For et vennskap.....så koselig å lese.....

  Ha en skjønn uke skjønne Jorunn:)

  Klem på klem

  SvarSlett
 2. WOW,skjønner godt at du har hatt en super dag!
  For noen flotte gaver,å så mange!
  Heldig du er,så spennende med gaveutveksling:)
  Ønsker deg en flottings dag!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 3. Så utrolig mye fint:)
  Fortsatt fin kveld:)
  Klem fra Elise

  SvarSlett
 4. En herlig gave!
  Så gøy :)

  Ønsker deg en fin onsdag!

  SvarSlett
 5. Åååå sååå mye fint du fikk, heldige du altså og for
  en snill dame da. Koselig at hunden også fikk en god-
  bit hihi. :)
  Klemmer.

  SvarSlett
 6. sooo schöne geschenke!!! eine wundervolle dekoration für ihr haus!!! alles liebe, angie

  SvarSlett
 7. OMG!!!!!!!!! Så misunnelig tror jeg ikke at jeg har vert på lenge:-):-) så utrolig fint:-):-) bambi og jule tilda var bare sååååå fin:-):-) jeg og vil ha:-):-):-)
  Skjønner godt du er glad ja Jorunn:-):-)
  Håper du har hatt ei fin uke ellers også?:-)
  Stor klem fra Linn

  SvarSlett
 8. Heh, jeg mente julenissen:-);-) tilda var nydelig hun også;-)

  SvarSlett