onsdag 18. desember 2013

✯Grankongler og blinkende juletre✯

Ser dere det glitrer og blinker..hihihi...har vært på google+ og ordnet med litt bling på treet der. Jeg lastet opp det bilde som skulle pyntes og like etterpå så var effekten på plass. Ikke spør akkurat hvordan jeg fikk det til for det tok litt tid. Du må ha en google+ konto. Det bildet det snør på i sidemenyen er et bilde av et tre i hagen med julelys. Jeg kom første gang over akkurat disse effektene på den fine bloggen til Stein.


 Jeg har laget flere glitterkongler, denne gangen brukte jeg grankongler og så har jeg funnet ut en måte som er myyyyye kjappere når det gjelder glitteret. Jeg dyppet som vanlig først konglene i hvitmaling, hang de opp og lot de tørke til neste dag. Så sprayet jeg konglene (en av gangen) med hårspray og drysset glitterpulver over de. Ikke spray så mye at det drypper hårlakk når du drysser glitteret, men det skal heller ikke tørke så du må jobbe raskt. Jeg lot konglene få henge til tørk en liten stund før jeg hang de på juletreet, de ble superfine og glitrer som bare det...men du kan desverre ikke se det veldig godt ut ifra bildene her.

NB!Husk på avstand til hver kongle når de henger til tørk, på bildet over her der alle henger sammen har de tørket helt.

✯HA EN FIN ONSDAGSKVELD
Klem fra Jorunn

10 kommentarer:

 1. Nydelige kongler! Jeg har gjort noe av det samme men beholdt konglene mer naturelle og mara hatt glitter på som snø. Jeg likte veldig godt det du har gjort her og veldig fint på treet! Hvordan har du festet kroken som du henger konglene etter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den runde kroken er bare skrudd ned i konglen, veldig enkelt!

   Slett
 2. Så mye fancy du har fått til da :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 3. Skal si det er avansert hos enkelte du ;) ;) ;)
  Det eneste som blinker her er øynene mine når jeg ser rundtomkring i blogglandia og alt det fine alle deler!! :D
  Så deilig med nye gardiner,det er alltid en god følelse å få henge opp noe nytt og få litt forandring!!Må ha meg en dag og kjøpe nye jeg også,skal ha til et gedigent stuevindu men det var det med mål etc da...(burde sys elv,får se hvordan det går med saken).
  Konglene dine er fremdeles kjempefine,blir impnert over alt andre får tid til!!!Lekkert lekkert!!! En dag blir det vel min tur også,hihi (det er jo bare min egen feil at jeg ikke har tid)!
  EEEElsker den "plakaten" i bakgrunnen din,den har jeg virkelig siklet på mange ganger!!!
  Får sikle litt hos deg også nå da!! :)
  Toveklem.)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin effekt med blinkende juletre :) Og så utrolig koselig med snøen som daler ned på siden din, hos deg kommer jeg virkelig i julestemning :)
  Fortsatt fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 5. Så stilig med det blinkende juletreet:)
  Vet ikke om jeg tør prøve å få til noe sånt engang,hehe,ikke særlig datakyndig av meg;)
  Super dekorative kongler,gode tips!
  Ønsker deg en finfin dag:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 6. WOW SÅ STILIG
  JEG ER EI KLØNE PÅ DATA
  FIN TORSDAG TIL DEG
  SØTE JORUNN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Åh vilket vackert hem!!! Tack för besöket så jag fann din fina blogg! Lägger till dig i min lista! Kram Anna

  SvarSlett
 8. Hei Jorunn

  Så stilige effekter du har fått til!!! Glitterkonglene dine ble kjempefine. Lekkert pyntet hos deg.Så fint med de røde amaryllisene og kulene i vinduet.

  Ønsker deg en riktig god jul!
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 9. Heia.
  For et lekkert juletre Jorunnmor,fint med den glitringen da,herlighet hva du får til. :))Søte kongler også. :)) Ha en vakker siste adventshelg.
  Klemmer.

  SvarSlett