lørdag 15. mars 2014

Lørdagskos
Nå kan det jo virke som jeg blir sponset av Funksjonell Mat, men det gjør jeg ikke...bare tester ut en del av de fine produktene deres. Idag har jeg bakt sjokoladekaken og den var supergod!!! Jeg tok den ut litt før enn det som stod på pakken og den ble nesten som en brownieskake...litt fuktig i midten. Denne kaken her er ikke glutenfri som kakemixen jeg prøvde i forrige innlegg, men den er helt uten sukker. Jeg må si jeg ble overrasket over at kaken ble såpass god! Hos Life helsekost kjøpte jeg også Taste of Nature's frukt/frø/nøtte-barer, prøvde smakene blåbær og apple country...apple country med kanel er kjempegod. Smakene her inneholdt ikke mer enn 150 kalorier. Hvis du klikker her så får du Funksjonell Mat sin forhandlerliste.

Store importerte jordbær kjøpte jeg også, de er jo ikke så søte som norske bær....men med litt sukrindryss over så blir de riktig så gode. Sukrinmelis er helt uten kalorier.

Ferske amerikanske tranebær (cranberry) er også å få kjøpt nå. Tørket tranebær har jeg brukt før, men ikke de ferske. Bærene minner om tyttebær, jeg tar en håndfull sammen med annen frukt når jeg lager juice om morgenen. Tranebær skal være så sunne at de også kalles superbær!


 Fortsatt god helg!
Klem fra Jorunn

8 kommentarer:

 1. Det der så fristende ut :-) Og det er jo slett ikke noen bakdel at det i tillegg er sunnere enn andre bakervarer. Hvor kjøper du disse kakemiksene?

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte tingene i helsekostbutikken Life, her er en link over forhandlere
   http://www.funksjonellmat.no/kjop/

   Slett
 2. De jordbærene så gode ut. Fristende rett og slett.
  Har bestilt meg ny bukse i dag og da bestilte jeg en str mindre enn jeg pleier.
  Det var gøy. Håper den passer da... Så får vi se om det kan bli flere str ned etter
  hvert.
  Ønsker deg ei riktig god helg og kos deg med kaka, jeg koste meg i går så i dag
  må det holde med frukt for min del..
  Klem fra Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, Marit!! Så kjempeflott, gratulerer med 1 str. mindre:)) Nå ser du resultatet etter at du har vært så flink,,,bra jobbet!!!

   Slett
 3. Hvor ser det bare lækkert ud!! Yummy. Jeg vil også hygge lidt her i aften med slik ( godis ) og te :-)

  Kram Anne-Marie <3

  SvarSlett
 4. Önskar dig en mysig Söndag!
  Kram Agnetha

  SvarSlett
 5. Det ser jo bare så godt ut! Syns du er kjempeflink, stå på! :) Fin søndag til deg Jorunn, her i Bodø er stormen endelig over og sola er her, det er bare å nyte! :)

  SvarSlett
 6. Hei Jorunn:)
  Nå er det flere måneder siden sist jeg far innom og tittet på blogger. Blitt fullstendig stillstand fra min side men har allikevel eg lure håp om å komme sterkere tilbake. Dagene tar hverandre med 100% jobb og en energisk toåring ;)
  Så flink du har vært med kostholdsomlegging. Jeg har også prøvd flere av de kakemiksene og erveldig fornøyd. Spiser ganske likt som deg nå om dagen. Har tidligere gått på streng lavkarbo. Nå går det mer i sunt kosthold med lite karbohydrater :)
  Har mange oppskrifter så det er bare å spørre om du lurer på noe :)
  Håper at du ellers har det bra :)
  God klem fra meg :)

  SvarSlett