onsdag 15. oktober 2014

Heddal Stavkirke
Vakre Heddal stavkirke ligger i Heddal i Telemark. Kirken er vår største gjenstående stavkirke og er rundt 800 år gammel. Jeg fikk desverre ikke tatt bilder innvendig da den var stengt når jeg var der igår. Du kan lese mer om dette mesterverket av en kirke her.

En fortsatt fin uke ønskes alle som titter innom!
  Klem fra Jorunn

11 kommentarer:

 1. Ja her kjenner jeg meg igjen:) Dette stedet ligger litt over en time fra her jeg bor. Gikk på skole i Notodden et år og da fikk vi se denne vakre kirken titt og ofte. Er ganske fin inni også kan jeg huske:) Håper dere og voffsen har fine høstdager Jorunn :)


  Klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Vilken fantastisk kyrka, har aldrig sett
  något liknande förut. Så fint med alla kors
  som sitter utplacerade också.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Nydelig, majestetisk og kneisende flott. :-)

  SvarSlett
 4. Helt fantastisk håndverk,jeg slutter aldri å bli imponert over alt de klarte å gjøre før,uten våre maskiner og tekniske hjelpemidler.Det er også min begrunnelse noen påstår at det jeg vil gjøre er umulig - alt går an ,de fikk det til i gamle dager sier jeg!Aå fantastisk at denne kirken står enda,det er virkelig et praktbygg verdt å ta vare på og nyte synet av!!!
  Selv krysser jeg fingrene i dag,gikk meg på en gjeng med arbeider fra kommunen som stod og diskuterte ved siden av et hus ved siden av mittt barndomshjem som skal rives,og jeg har tenkt at jeg skulle snakket med dem og spurt om jeg kunne få plukke ned noe av det til eget bruk.Så jeg hoppet rett inn i diskusjonen deres og prøvde lykken,det var sannsynligvis greit for dem,men det måtte sjekkes med en annen kar som visstnok hadde spurt om noe av det samme.Guuuu som jeg håper de ringer og jeg får det jeg vil,har deilige fantastiske planer med det.Slik kan jeg også¨bevare litt av det engang skjønne huset,om enn med en ny vri!!!!
  Elsker alt gammelt!!

  Toveklem .

  SvarSlett
 5. Ja, de kunne sannelig bygge før i tida! Helt fantastisk flott! :) Så fint strikkeprosjektet ditt så ut, blir spennende å se når du blir ferdig! Går det bra med lille Pinto da? Jeg har lagt ut et nytt innlegg på bloggen min, velkommen innom! :) Ønsker deg riktig god helg Jorunn! Klem fra Lene

  SvarSlett
 6. Vackra bilder!!!! Alltid så ljuvligt och titta in hos dig
  Ha en riktigt fin Fredag
  varmaste kramar

  SvarSlett
 7. Så fine bilder! Jeg ble virkelig engasjert da jeg så dette innlegget, for jeg bor i Heddal :) Jeg var forlover i et bryllup der i sommer, og det er jo fint der :) Det er noe spesielt med gamle kirker, synes jeg. Man blir fort liksom litt høytidelig inne i slike kirker. Jeg har bladd litt i bloggen din, og den falt i smak :)

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 9. Åh så vackert! Fortsatt trevlig helg! Anna

  SvarSlett