mandag 31. august 2015

Fravær og gjenbruk


Blogglysten har vært fraværende noen måneder, men nå kommer den tilbake. Et vondt kne har gjort så jeg har måttet holde meg i ro i mange uker, heldigvis er jeg nå på bena igjen. Det har ikke skjedd noe spennende interiørmessig her i huset, men gleder meg til å bytte ut de blå tekstilene med noe annet i løpet av høsten.  For første gang har jeg farget gardiner og det gikk jo veldig fint. De var brunbeige i fargen fra før, men de var blitt en del bleket av sol og var ikke pene lengre. Jeg valgte en svart farge og resultatet ble mellomgrå. Siden stoffet er delvis syntestisk så vil de ikke bli helt svarte, mulig jeg tar en omgang til med svartfargen for å få de enda litt mørkere. Billig fornyelse, kostet meg 160 kroner og jeg er fornøyd....hadde egentlig tenkt på å kaste de.


Disse pottene har stått i kjelleren en stund, jeg var så lei av de! Jeg lagde kalkmaling av gipspulver (Panduro), litt vann og interiørmaling i fargen dempet sort. Fant oppskrift her.


Bildet til venstre viser hvordan de blir med ett strøk og til høyre er det 2 strøk som dekker helt.

Godgutten har det bare bra, han har nå blitt 1 år. Kjempesnill og litt rampete! I sommer var det ikke noe vits i å ha kjøkkenhage, vi hadde kun litt poteter som han fant ut han ville høste i juli:) Ser frem til masse fine turer utover høsten nå som jeg kan gå normalt igjen.

Ønsker alle som titter innom en flott uke!
Klem fra Jorunn

10 kommentarer:

 1. Great!
  They look amazing, my dear!
  xoxo
  Nina

  SvarSlett
 2. Hei Jorunn. Gardinene ble jo kjempefine. Krukkene også. Liker de med ett strøk kjempegodt.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint at blogglysten er tilbake, godt å høre at kneet er bedre :) Så smart det var å farge gardinene, de ble jo kjempe fint! Alltid gøy når man får slike forandringer til en billig penge ;)

  Vofsen er jo så søt! Og jeg kjenner til dette med rampete, vi kan heller ikke ha spiselig tilgjengelig i hundehøyde ;P

  Ha en god uke!

  SvarSlett
 4. Å så bra å ha deg tilbake igjen:)
  gardinene og blomsterpottene
  blei heilt nydelig
  gått at foten er blitt bra
  og du kan kose deg på tur
  kos deg
  klem Eli:)

  SvarSlett
 5. Kul att du är tillbaka, och jobbigt med
  knät. Hoppas nu du kan ta fina höstpromenader
  med Pinto utan att det gör ont.
  Gardinerna blev jättefina, så fin grå färg.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 6. Huff Jorunn,et vondt kne er ikke godt - har et par stykker jeg også som svikter nå og da ! Håper du blir bra igjen slik du virkelig får nyte deilige høstturer sammen med din vakre turkamerat! Har kommet meg på fjellet to ganger den siste uken og det var bare fantastisk deilig....det er ikke knærne som har hindret meg før,men litt tilfeldigheter satt sammen av vær,sykdom etc. Derfor ekstra deilig når det klaffer!Tiden fremover kan jo være fantastisk!Og inne får man jo også lyst å gjøre et og annet...jeg holdt på å vaske stuene i går og før jeg viste ordet av det var jeg midt i en ommøblering.veldig gøy til å begynne med men så gikk ikke kabalen helt opp så det står på stedet hvil akkurat nå.Får se om det løser seg i dag! Spennende å lage sin egen maling,tøff du Jorunn! Her er det trist i vinduskarmene så jeg skulle kjøpt både nye krukker og planter,men først må jeg få på plass alt det andre hihi!
  Gardinene dine ble jo så tøffe også!!!
  Toveklem :)

  SvarSlett
 7. Mange gode tips her! :)
  Godt du er bra i kneet. Håper å se deg ofte på bloggen igjen nå framover :)

  SvarSlett
 8. Så gøy at du har funnet tilbake til blogglysten igjen:) og supert at kneet er på bedringens vei også!
  Nydelig hund du har:)

  Klem

  SvarSlett
 9. Ibland bara måste man ta en paus...så är det! KUL att du är tillbaka och jag gillar att kika in till dig!
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 10. Cool post , wonderfull pictures

  Visit blog my cityMons in Belgium,:http://louisette.eklablog.com

  SvarSlett