fredag 12. desember 2014

✧Lysglass DIY✧
Nestle barnematglass kan brukes til så mangt, disse glassene jeg brukte her er det største glasset. Det er veldig lette å lage disse, jeg brukte: blonder, kongler, ståltråd, snøspray, lim, litt grov tråd og fint havsalt. Limte blondene øverst ved halsen på glassene og så knyttet jeg tråden flere ganger rundt rillene til lokket og knyttet en sløyfe. Konglene ble festet på med ståltråd og så sprayet jeg på litt snøspray. I bunnen på glasset har jeg brukt fint havsalt så telysene står stødig. Jeg fant nok en gang inspirasjonen på Pinterest, mine ble ikke akkurat like fine når det gjaldt snøpynten...men jeg ble fornøyd med resultatet allikevel. Du kan se inspirasjonen her. I USA har de "snømasse" på glass som ser enklere ut å bruke enn snøsprayen. Jeg prøvde å ha "snø" på toppen av glasset, jeg tok på lim og drysset på grovt havsalt (det var før jeg kjøpte det fine havsaltet), men det ble ikke pent så jeg fjernet det. Hadde blitt mye bedre om jeg brukte det havsaltet som ikke var grovt. Skal ta å teste det ut på et annet glass, men jeg tenker jeg skal bestille den amerikanske snøutgaven på Ebay til neste jul. For alt jeg vet så kanskje man får kjøpt noe lignende i Norge også...tar jeg imot tips om noen av dere har sett denne varianten her.


Under er noen glass jeg laget ifjor, det lille barnematglasset la jeg på lim og drysset på havsalt og norgesglasset limte jeg på en blondebrikke.


Takk for alle de koselige hilsner dere legger igjen, det er veldig hyggelig! Ønsker deg som titter innom en riktig fin fredag og en god adventshelg!

Klem fra Jorunn


10 kommentarer:

 1. Så mycket fint du gör, du är en duktig
  pysslare. Ljuslyktorna är jättevackra.
  Ha en fin helg och kramar/AM

  SvarSlett
 2. Så mye fint du lager før jul. Girlanderen av kakeformer var skikkelig fin. Lysglassene også.
  Gøy å pusle med litt sånt nå. Ønsker deg en god helg.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint, Jorunn ! Og det er jo så koselig å lage slike ting selv :-)
  Ønsker deg en riktig fin helg :-)

  SvarSlett
 4. liebe jorunn, die dekoration ist soooo süß!!! danke für die tollen bilder und inspirationen, liebe grüße und einen schönen freitag von angie

  SvarSlett
 5. Ååå, glassene var helt nydelige, Jorun.
  Ha ei flott og kreativ helg
  Klem

  SvarSlett
 6. For noen nydelige lysglass!
  Ønsker deg en finfin helg:)
  Klemm Caroline

  SvarSlett
 7. Så fine lysglass :-)
  Så flink du er til å lave så mange fine ting :-)
  Ønsker deg en deilig helg :-)
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 8. O wowww this is so Nice...love Ria...x!

  SvarSlett
 9. Hei Jorunn. Du må gjerne bruke bildet fra bloggen min på Pinterest. Pin i veg det du har lyst til hos meg. Det er bare gøy.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 10. Du gör så mycket fint!
  Ha en mysig tredje advent!
  Kram Agnetha

  SvarSlett