tirsdag 9. februar 2010

Velkommen

Hei og velkommen til Villa Klaraberg! Det er veldig koselig at du har funnet veien inn hit! Jeg har en god stund nå surfet rundt og sett utrolig mange flotte blogger som er så vellaget og velskrevet at man kan prestasjonsangst av mindre.

Jeg har drevet med webdesign på hobbybasis i en del år nå, men er helt ny når det gjelder blogger.....vel, jeg laget en blogg til verdens beste hund som er en ekstremt reiselysten i januar i år....en blogg med masse tull og tøys. Jeg dras mest mot de blogger som har en interiørstil jeg liker aller best som romantisk shabby chic og fransk landstil. Det er balsam for sjelen, det! Men jeg kan meget godt like andre stiler også!

Jeg er gift, har en sønn på 24 og hund. Bor i en leilighet i Oslo og så har vi en 100 år gammel trevilla i Värmland. Interiørmessig er de så langt fra hverandre som det går og det gjør det veldig spennende. Villaen i Sverige er "mitt" lille fristed og siden jeg har såpass mye fritid så er hunden og jeg der så ofte vi kan. Når jeg er der alene har jeg all verdens av tid til å sitte foran pc'en....så nå skal jeg bli litt mer kjent med den store bloggverden og jeg håper etterhvert noen kan finne litt inspirasjon her hos meg også.

3 kommentarer:

 1. Hei !!! Klart jeg husker deg,og bildet !!! Det er så nydelig,med sine duse farver.....er veldig glad i det :) Så koselig at du har fått deg egen blogg !!! Skal legge deg til på listen min,med en gang !! Jeg er ikke verdens beste på og legge igjen kommentarer,men prøver å skjerpe meg......hihiii :) Håper allt er bra med deg,enten du er i Norge,eller i nabolandet :)

  SvarSlett
 2. Koselig du kom innom en tur, her er alt bra og håper det samme med deg. Kommer hjem til gamlelandet i morgen...ihvertfall for noen dager. Har lagt deg til på blogglisten min :) Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 3. Jeg sier det igjen Jorun. Du er superflink. Sitter her og storkoser meg med den flotte bloggen din. Skjønner ikke hvordan du får det til. Du er unik!
  Riktig god påske til deg og dine. Håper vi sees i Pinsen.
  Klem fra Mette

  SvarSlett