torsdag 4. mars 2010

Fredag i morgen, helgevask....kan jeg bli inspirert til det?

Jeg kan tenke meg mye mer morsommme ting å gjøre enn å vaske og rydde hus, faktisk så er det mer gøy å rydde og vaske hos andre hos meg selv. Men det må jo gjøres så jeg tenkte at kanskje det blir mer gøy hvis jeg bytter ut de vanlige rengjøringsflaskene med litt mer orginale flasker. Siden jeg ikke syr selv, så ble det så enkelt at absolutt alle kan klare det.

Du trenger flasker m/lokk eller kork, runde små blondebrikker som du legger på toppen av lokket og fester med en hvit gummistrikk, smal blonderemse som du knyter rundt flaskehalsen og litt småpynt som du bare henger på (hjerten er fra Himmelrommet). Dette kan gjøres mye mer avansert...men ikke av meg..hihi...

Flaskene med blondekant øverst kjøpte jeg hos Dorothea, de kostet 49 pr.stk. Der hadde de også en kurv som rommet 4 sånne flasker, den var fin....men jeg har noen gamle kurver hjemme som jeg heller bruker. Jeg har gamle melkeflasker, men mangler lokk...så det er noe jeg er på jakt etter. Ellers så er gløgg flasker fine å bruke også. Innholdet i flaskene er fra venstre: Coop allrent (svensk, lukter godt), skyllemiddel Softlan (garden of roses, kjempegod) og vaskepulver.

Da gjenstår det bare å psyke seg opp til å sette i gang...for når jobben er gjort, huset er ryddig, rent og lukter godt så får jeg så god samvittighet etterpå. Ellers så hjelper det også litt f.eks Omar and the Howlers (blues rock) som bakgrunnsmusikk og nyinnkjøpte snittblomster til å pynte med til slutt.På bildet over har jeg lagt rosa badetabletter i en honningkrukke og hengt på noe pynt jeg hadde liggende fra før.

Hva hører du helst på av musikk når du skal få litt fart på vaskebøttene?

Ha en strålende kveld allesammen!

5 kommentarer:

 1. Hej.:-) takk for hyggelig hilsen hos meg.:-)
  veldig koselig blogg du også har.:-) kjempesøte de flaskene.:-) Mye annet i min smak her.:-) legger meg til hos deg jeg også.:-)

  En fin helg til deg..

  kjempekos hus dere har forresten:.)

  Klem Gry

  SvarSlett
 2. Heisan Jorunn, takk for din koselige hilsen hos meg! ღ Ja, jeg liker å blande forskjellige treverk, synes det blir en fin balanse!
  Takk for at du likte antrekket!ღ
  Sant at det er masse man kan gjøre enn å vaske, en ting er klart, det løper ikke i fra oss hi hi!
  Ønsker deg en herlig helg, kos deg masse!! ღ

  Stor klem Anki

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige hilsner jenter! Ha en strålende helg, senk skuldrene og nyt fridagene!
  Klemmer fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Så herlig å ha vaskemiddel over på fine flasker og pynte de litt - tror jeg også må gjøre det..;o)

  Fortsatt fin helg til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar, Hildegunn! Ja, finn frem noen flasker og pynt ivei...det er gøy. Ha en god natt og en riktig fin søndag!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett