onsdag 25. august 2010

Hem T gårn....en sjarmerende gårdsbutikk...

Endelig har jeg fått besøkt denne utrolig fine gårdsbutikken som jeg har gledet meg til så lenge. Forrige lørdag så var jeg hos min veninne i Charlottenberg og da ble det tid til et besøk og fy søren så koselig det var der. Maria som eier butikken bor også på gården i et superkoselig hus som har vært omtalt i Vakre Hjem og Interiør i sommerutgaven 2007. Huset hennes er absolutt en av mine favoritthjem, jeg har sett mange nydelige hjem i bladet..men så kommer det noen som man bare ikke glemmer og dette er ett av de.

Det er ikke vanskelig å finne frem, når du kommer til Charlottenberg så kjører du rett gjennom rundkjøringen og fortsetter mot Arvika. Etter 3,9 km tar du til høyre mot Köla og du kjører ikke langt før du ser et skilt på venstre hånd det står Hem T gårn på og da er det bare å følge veien. Butikken har kun åpent på lørdager i et bestemt tidsrom, du kan gå inn på butikkbloggen her. De har en liten kafe i butikken og det er koselige sitteplasser både inne og ute. Søte Maria og Jessica yter topp kundeservice når du kommer! Maria leier også ut koselig innredet hytter.

Her kommer en haug med bilder som jeg lar tale for seg selv, bare klikk på bildene så ser du en større utgave.
 
Ja, jenter...var det ikke mye lekkert her eller hva? Mange av dere har sikkert vært her, men har du ikke det...så vet du hvor du bør ta en tur neste gang du er over kjølen en lørdag.

Min snille veninne i Charlottenberg ville gjerne gi meg en gave og syntes det var vanskelig å kjøpe noe til meg, så jeg fikk velge meg noe på Hem T gårn..ikke vanskelig det!! Jeg fant en kjempefin lysestake i metall..ganske stor..som skal få stå på gulvet ved kakkelovnen i Sverige. Under ser du bilder av den. Tusen takk, Berit...love itAvslutter med et bilde av Maria's vakre hus, det ligger rett ved butikken, hvis du går inn på bloggen til Hem T gårn så kan du se bilder fra reportasjen i Vakre Hjem.

Ha en fortsatt fin uke!

23 kommentarer:

 1. Hei vennen:)

  Her var det mange vakre inspirasjonsbilder:) sukk...den butikken skulle jeg gjerne vært i...men da bør jeg vel spare litt først;)

  Håper alt er bra med deg:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. åååå dit vil jeg der så det koooselig ut !

  SvarSlett
 3. Så koselig det så ut der da....der skulle en ha vært:)
  Får ta turen til Chalottenberg neste gang en skal handlei Sverige:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. ååå, her var det mye fint, og lysestaken du fikk var lekker!!
  Så flott når noen setter igang noe slikt på en gård; dessverre for langt unna meg..
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Ja dette er en fantastisk flott butikk. Var innom en tur i fjor sommer og ble veldig inspirert. Kjempekoselig på gården der også. Ønsker også deg en fin kveld:))

  SvarSlett
 6. For en drøm av en butikk, så noe jeg kunne tenkt meg på ALLE bildene! Må prøve å få til en tur dit engang, kanskje til neste sommer...må forsøke å hinte om campingferie i sverige kanskje;-)

  Ha en fiiiiiin kveld videre!

  SvarSlett
 7. Herlighet såå herlig butikk,der skulle jeg gjerne vært. Takk for titten. :)Klems

  SvarSlett
 8. Å for et fantastisk sted og så mange inspirerande bilder. Her skulle eg ha likt og vert.
  Ha ei fortsatt fin uke. Klem.

  SvarSlett
 9. For et deilig sted !!! Skjønner godt at du lot deg begeistre :-) Absolutt et sted som jeg vil plotte inn når jeg skal til Sverige.

  Ønsker deg en fiiin torsdag !
  klem, Nostalgia

  SvarSlett
 10. Masse herlige bilder!! Her skulle jeg vært, med full pengebok! Fin blogg du har, spennende og se alle "forvandlingene" du har gjort i huset. Legger meg til som følger. Velkommen inn til meg også!
  Klem J.

  SvarSlett
 11. Der var det jammen mye fint :) lysestaken var kjempe lekker.
  Klem fra elin

  SvarSlett
 12. Hej Jorunn!

  Tusen tack för söt kommentar! ♥

  Åhh HemTGårn skulle jag åkt till förra helgen, men tyvärr blev det inte så. Hoppas att jag kan åka upp någon gång snart. Det är ganska långt för mig att åka, men det ser verkligen ut att vara värt ett besök! Sedan vill jag gärna träffa Maria också.

  Vilken härlig blogg du har!!!

  Kram
  Mia

  SvarSlett
 13. hei.
  åå så vakkert et sted du har besøkt,
  ja har sett det i vakre hjem,nydelig,å for en butikk,så deilig at det finnes sånne steder,
  så masse fine bilder,jeg har hygget meg masse med å se,
  flott lysestake du fikk,
  ønsker deg en nydelig dag,her er sol så jeg skal bare kose meg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 14. Å, det ser verkligen mysigt ut!!
  Har tänkt mig dit såå länge, men tiden tycks inte finnas någon helg, annars bör jag ju som bor ett par mil från Värmlandsgränsen inte ha så långt...
  kram

  SvarSlett
 15. Hei, ja den gården leste jeg om i vakre hjem ja, og har hatt så lyst til å besøke den! så morsomt at du la ut bilder derfra! ser det er turen verdt å besøke den butikken ja:)

  Nydelig blogg du har forresten:)

  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 16. Sååå koselig! Alle interiørinteresserte(puh)damers drøm :D
  Vet ikke om du fikk det med deg tidligere, men jeg har en award til deg :) Bare klikk på den øverste awarden på siden min, så kommer du dit :)
  Klem Anita
  PS bli gjerne med på min give away på salgsbloggen min også ;)

  SvarSlett
 17. Ser ut so drømmebutikken for oss so like interiør. Masse fint. Kunne brukt nokre tima der ja.. :)

  klem

  SvarSlett
 18. For en flott butikk og mange flotte bilder:) Takk for titten.

  ha en fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 19. Hei :-)

  Ja ikke sant det er nydelig der :-) Både butikken,stedet og ikke minst de som jobber der :-) Var der for ett par år siden :-) Masse fint!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg :-)

  SvarSlett
 20. Tusen hjertelig Jorunn for all hjelp og de nydelige bildene av Cirka du ga meg. Du er så omtenksom, jeg ser på henne nå og minnes.... Gadi er vakker og så flink om dagen. Verre er det derimot å vaske valpekassen nå, gapler....Det var dyblødt oppe i den i morres, og hele bunten ble lagt i *kassen* sin og lagt på *sengen* min... De var ute på gulvet og utforsket, ler... Måtte få hjelp av Diva. La henne i sengen med de, hun ga de melk der, mens jeg vasket hurtigere en noen...noensinde...og håpet det ikke ble en våt flekk der også, hahaha.... En av de gikk ned på gulvet og tisset och bajset der.... Det fikset Diva sånn noenlunde..... Ja jeg må le, flinke valper vi har her.... Vi gleder oss til du kommer igjen...

  Stor klem fra Berit &co

  SvarSlett
 21. Herlighet for et helt nydelig sted og butikk ! ♥ Her var det enormt mye som gjerne kunne ha blitt med meg hjem, hihi... :) Tusen takk for tips og inspirasjon, skal prøve å få tatt turen dit en gang. ;) Og heldige deg som fikk den vakre lysestaken. ♥

  Håper alt står bra til med deg Jorunn ! ♥ Ønsker deg en nydelig mandagskveld. ♥

  God klem fra Anette ♥

  SvarSlett
 22. Tusen takk for den fine kommentaren du har lagt igjen hos meg :) Den varmer skal du vite!
  Men det var leit å høre at du mistet moren din til den samme fæle sykdommen. Huff, ¨håper vi slipper å få den så nært innpå livet igjen.
  Du kan tipse din venninnne om at det ligger mange klipp av klikkertrening med katter, ute på You-tube. Veldig moro å kunne komunisere med katten sin, og veldig nyttig også...som når man vil at katten skal komme inn feks.
  Veldig mange fine bilder du viser i innlegget ditt...sikkle sikkle :)Og den lysestaken var råtøff!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 23. Å herlig lekkert:)Klem Linda:)

  SvarSlett