søndag 5. juni 2011

Fuglehus, Jasminora og Skecher

Hei alle gamle og nye bloggvenner! Fremdeles er det ikke mye å bidra med på interiørfronten, men her kommer et aldri så lite innlegg for det. Tusen takk forresten, for alle god bedring hilsner fra dere angående skulderen! Den har nå heldigvis blitt bedre takket være min dyktige fysioterapaut og i tillegg mindre tid foran pc'en...
Dette søte turkise fuglehuset og metallskiltet skal bli med til Sverige, jeg tenkte kanskje det kunne bli fint å ha de på ute på glassverandaen. Det er ikke så ofte jeg kjøper noe nytt til huset, men noe må man unne seg innimellom.
Jeg var innom et parfymeri i Parfymelle-kjeden for kort tid siden og ble møtt av en veldig hyggelig stylist som var der den dagen. Han var kjempeflink til å fortelle om parfymer og hjalp meg med å finne en duft jeg bare ELSKER!!! Det er Jasminora fra Guerlain. Hvis du liker jasminduft, så kan jeg anbefale denne på det varmeste. Det er flere år siden jeg har kjøpt meg en parfyme fordi jeg finner sjelden noen jeg liker...men Jasminora er den beste jeg har hatt noen gang.
En annen nydelig duft er Idylle..også fra Guerlain. Jeg fikk med en prøve og den er såpass god at jeg skal ønske meg denne neste gang. Noe kjempesmart som de har begynt med hos Parfymelle er at man kan kjøpe en prøve av den duften man ønsker for kun 19 kroner. Hvis du ser på bildet over kan du se prøveflasken til venstre...den er større enn de de vanlige prøvene som deles ut innimellom.
Disse Skecher Shape-ups skoene kjøpte jeg på Ebay og betalte 600 kroner inklusive frakt....det er billig! Jeg jobber i butikk til tider og normalt må jeg bruke helsesko, men disse her er faktisk de beste jeg har hatt til nå. Det føles litt som å gå på skumgummi, sålen er veldig myk. Akkurat denne varianten av Sketcher er ikke løpe eller skogstur-sko...men de funker veldig bra på jobben!
Du kan få mer info om Skecher sko her.

Neste helg drar vi til Värmland og blir der et par uker, det skal bli utrolig deilig!! Det er så lenge siden jeg har vært der nå at naboen ble bekymret og ringte her om dagen...de er jo vant til at vi er der ganske ofte.

Ønsker alle en flott kommende uke!!

7 kommentarer:

 1. Herlig turkis farge på fuglehuset! Merker at jeg rett og slett blir i godt humør av slike herlige pastellfarger nå.

  Tror jeg skal kjøpe noe annet enn kun hvitmaling neste gang jeg er i malebutikken. Har forresten malt litt saker og ting i dag, men da måtte jeg jo bare bruke hvitt siden det er det jeg har stående.... Tror jeg må forsøke meg på turkis eller lysgrønn.

  Eller kjøpe noe stæsj som allerede har de fargene;-)

  Kjket å se at du postet igjen! Håper uken blir god og skulderen enda bedre!

  SvarSlett
 2. Yes Guerlain is great !!...i used it every day...that smell...lovely week darling....enjoy !!...and shape !!..

  SvarSlett
 3. Så godt å ha gode naboer som bryr seg:)
  Like før jeg ringer Blogger å etterlyser deg når det går lang tid mellom hvert innlegg;) hihi..

  Nydelig fuglehus, elsker den fargen:)
  Tror jeg skal male den gamle gardintrappa i den fargen.

  Godt å høre at fysio hjelper da, kjedelig med sykdom:(

  Håper du får kosa deg masse i Sverige framover nå:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Heisveis:)
  ja..hyggelig med noe nytt innimellom....er ikke ofte jeg kjøper det heller....og så deilig med ltt go parfyme..takk for tps ang prøver og få kjøpt...det er ikke dumt....
  kos deg i Sverige...
  klemklem

  SvarSlett
 5. Herlig farge på det skjønne fuglehuset, og kjempefint det emaljeskiltet :)
  Elsker headeren din forresten! Skikkelig sommerlig :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 6. Kjempe fint fuglehus=)! Disse parfymene må jeg huske å prøve neste gang jeg er i parfymeri! Tusen takk for gode ord hos meg, det varmer!

  Ha en herlig helg!
  Klemmer!

  SvarSlett
 7. Hei på deg!!
  Så koselig med et innlegg fra deg igjen!!!

  Nydelig fuglebur og skilt du har kjøpt deg - elsker denne "gammelgrønne" fargen - skjønt!!

  Kos deg masse i Vãrmland, og ha en flott pinsehelg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett