torsdag 26. april 2012

Kjeler fra Ib Laursen


Idag kom postdamen på døren med de 2 rosa Ib Laursen kjelene jeg bestillte fra Møllegaarden i Danmark. Det er ikke mange dagene siden jeg bestillte kjelene så det kaller jeg rask levering! Fraktkostnadene var mye lavere hos Møllegaarden enn om jeg hadde bestillt fra en svensk nettbutikk som også hadde samme kjeler, men der forlangte de dobbelt så mye i fraktkostnader....så det lønner seg å sjekke ut flere muligheter når man skal shoppe på nett. Jeg så kjelene første gang hos Fiddeli & pastell og visste med en gang at de vil passe inn hos meg. Jeg er superfornøyd, de er kjempefine!!!

Oppvaskbørste og glassflaske fra Åhlens, jeg fyllte på med Zalo antibakteriell oppvaskmiddel siden den har turkis farge og passer godt inn med resten av interiøret på kjøkkenet...kan jo ikke ha den vanlige grønne zalo'en....hihihi....

...et kurvstativ ble også med hjem...
På oppussingsfronten er det nå stuen vi holder på med, her er bildet før vi startet. Håper å bli ferdige i løpet av helgen.
Under vegg til vegg teppet er det furugulv, men det skal vi gjøre noe med. Gulvet ser bra ut, det er bare fargen på det som ikke vil passe helt inn med resten av interiøret. Ganske sikker på at gulvet blir hvitt:))

Ha en fin torsdag og en riktig god helg allesammen!

8 kommentarer:

 1. Så lekre ! Skjønne godt at du falt for dem <3

  Ønsker deg en fin ukeslutt :-)
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 2. Very nice things you bought. Beautiful pastel colors. I hope to finish the renovation of the weekend and enjoy the result.
  Have a nice day
  Olympia

  SvarSlett
 3. Herlige kasseroller :-) Blir spennende å se hvordan stua blir til slutt :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 4. Slike kjeler ønsker jeg meg også. De var veldig fine. Koselig blogg. Så spennende med stueoppussing.

  SvarSlett
 5. De ønsker jeg også meg :) Blir så lekkert hos deg, Jorunn!! Klem

  SvarSlett
 6. WOW - så utrolig lekkert det blir på stuen! Vært en dårlig blogger, men nå leser jeg meg nedover og er målløs over kjøkkenfornyelsen og alle de lekre pastellene :) Superkoselig!

  Ønsker deg en fiiin kveld og fine mai-dager :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 7. Søte kasseroller!
  Så gøy å pusse opp! Det blir sikkert bra.
  Tror det er ekstra viktig å skylle ekstra godt av med antibakteriell ;) Har en på lur jeg også. Og så lukter den så godt!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for at du skrev dette innlegget med kjelene! Nå har jeg brukt kjempe lang tid på å finne rosa kjeler. Kom over dette blogginnlegget på google og vips så var tre rosa kjeler fra møllegården på vei hjem til meg :)

  SvarSlett