søndag 15. april 2012

Retro-landlig....Kjøkken DEL 2

Her kommer fortsettelsen:) Dessverre så er det dårlige lysforhold for fotografering pga et overbygg utenfor kjøkkenet. Bilder må taes før klokka ni om morgenen på en solfyllt dag..sukk... Hylla kjøpte jeg i en blomsterbutikk på Fokus senter i Sørumsand en dag de hadde 30% på alle varer. Bordet er kjøpt billig på en auksjon i Sverige. Lampen og veggtavlen er fra Black Design Shop på Metrosenteret i Lørenskog.
De store hjertekoppene er kjøpt på Black Design Shop, metallboksen med hyssing og de små skålene er fra Kremmerhuset, den rosa PIP fløtemuggen er fra Dorothea.
Det turkise norgesglasset har stått innerst i et skap i mange år og det var først nå jeg oppdaget hvor fin fargen egentlig var. Glasset til høyre er fra Ikea.
Dette stettfatet (SEK 179) med lokk fra Dommo by Gawor kjøpte jeg i den lekre nye butikken Noll54  i Charlottenberg.
Gardiner er fra Europris, de er hvite og har en heklet kant nederst.
Denne stoffposen til å oppbevare plastikkposer i har jeg kjøpt på Ebay av en utrolig søt dame, du kan komme med egne ønsker, hun syr fortere enn toget og er superrask til til å sende bestillingene avgårde. Normalt har jeg jo min gode veninne Britt som syr for meg, men jeg har bestemt at hun skal få litt avlastning..hihi..og nå har jeg kommet over denne damen fra Irland. Jeg skal legge ut en link senere til auksjonene hennes på Ebay.
Margengs er dekorative, disse er ferdigkjøpte.
Bordet fikk jeg av de jeg kjøpte huset av, hun fortalte hun skulle gi det bort på finn.no..men da var jeg raskt ute og spurte pent om jeg kunne overta det. Stolene har jeg tatt med fra huset i Sverige.
 Rosa gerbra
Denne taklampen lot forrige eiere være igjen, den hang egentlig i spisestuen. Jeg hektet av alle prismene og la de noen timer i vann med krystallsoda så de skulle bli blanke og fine. Hvit sprayboks ble hentet og messingdelene på lampen fikk seg et par omganger....nå vurderer jeg å spraye på nytt i en eller annen pastellfarge nå som jeg vet at det er å få kjøpt.
 Glassbrikker fra Black Design Shop.
Minirose.
Veggklokken i metall er fra Veslestua som ligger i bankgården på Sørumsand. Hylle fra Nordahl. Radioen som er det første jeg slår på når jeg står opp om morgenen er en Pinell Supersound II. Den er jeg KJEMPEFORNØYD med!!!!
 Lite fuglehus fra Black Design Shop, metallskiltet er kjøpt på Ebay.
 Hengehylla er kjøpt hos Black Design.

Ønsker alle som titter innom en flott kommende uke!!

12 kommentarer:

 1. Såååååå absolutt eit kjøken etter min smak!
  Lekre detaljar og så koseleg ♥

  SvarSlett
 2. Åh så fint!!
  Nydelige farger....et sommerkjøkken :)
  Lyst og lekkert!!

  SvarSlett
 3. Det du har gjort på kjøkkenet er absolutt vellykka! Så landlig og koselig!

  SvarSlett
 4. Hei Jorunn :)
  En liten stund siden jeg la igjen en kommentar her hos deg, beklager det ღ Her har det gått i et i det siste, og så har jeg hatt en lengre bloggpause – og så kom dette med omlegging av mat og greier. Ikke så lett å legge igjen ord når dagene går så opp og ned – men jeg er veldig flink til å titte rundt :) Har nå sittet å tittet nedover her hos deg, og kost meg masse… Mange flotte innlegg og fine bilder her hos deg ღ Nydelig den kjøkkenhyllen din, og superskjønne ting du har i den ღ Liker også så godt de grønne kjøkkenstolene dine, bare sååååå skjønne ღ Gøy å se før og etter bilder, kjøkkenet ble knallfint ღ Ønsker deg en fin, fin uke som kommer… Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert,så lyst og fint
  og med masse herlige detaljer. :)
  Ha en flott ny uke.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 6. Så fint! Jeg er på utkikk etter glassbrikker til landstedet (jeg finner bare slike jeg ikke liker), og nå vet jeg hvor jeg kan lete :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Nå har jeg sittet med bloggen din åpen veldig lenge og kikket og kikket. Dette kjøkkenet med fargene og tingene er virkelig sånn som jeg liker. Faktisk ser jeg at vi har noen av de samme tingene,og jeg har nå hermet mer; jeg har bestilt det skiltet med Moms Laundry Room! Og jeg bestilte 2 for sikkerhets skyld, for det er jo også en fin gave det skiltet.
  Skal nok sjekke ut linken du gir oss senere, til den irske sy-damen. Jeg trenger en ny pose-holder.
  Takk for titten. Dette var moro å se hvor fint det har blitt hos deg.

  SvarSlett
 8. Åhhh, fikk skikkelig sommerhus-følelse av bildene dine :) Kjempekoselig hos deg Jorunn :)

  SvarSlett
 9. Lovely things. The pastel colours are so calm and bright !
  Have a nice day
  Olympia

  SvarSlett
 10. Åhh...her var det mye fint å se på. Masse nydelige detaljer og masse vakre ting. Likte så godt dem koppene og for et flott priselampe.

  SvarSlett
 11. oooo, så mye lekkert på en gang! Her kan jeg finne mye inspirasjon til kjøkkenet som er under oppshining nå.. :) Ha en god helg!

  SvarSlett
 12. Kjempefint kjøkken du har. Har selv også fått mer og mer sansen for pastell farver og du har fått til en flott blanding. Ønsker den en flott uke. Klem fra Tone

  SvarSlett