tirsdag 1. april 2014

Farvel til de hvite stolene...... ....og velkommen til de mørkebrune. På søndag malte jeg første strøk, mandag andre og idag skal jeg male tredje og siste strøk. De hvite stolene var nødt til å males på nytt og jeg hadde lyst på en helt ny farge. Jeg bruker Lady Surpreme Finish 80 (helblank) og fargen heter Elegant 1434/S7502-Y. Bordet skal også males i løpet av uken, det blir hvitt helblank i fargen Chi. De orginale stoltrekkene kommer jeg til å skjule med de samme hvite trekkene med kappe som tidligere. Jeg avventer med en eventuell kontrastvegg til jeg har ferdigmalt stoler og bord...det er ikke så lett å bestemme seg bestandig. Det var jammen gøy å male litt igjen!

ØNSKER ALLE SOM TITTER INNOM EN FLOTT UKE!

Klem fra Jorunn

13 kommentarer:

 1. Ja dette ble jo elegant !
  Så flink du er:)
  Gleder meg å se det ferdig .
  Håper du har sol.....ha en herlig dag skjønne Jorunn .

  God klem
  Camilla .

  SvarSlett
 2. Dette blir kjempefint!! Så flink du er som maler hele spisegruppen, det er jo litt av en jobb :-) Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Lyst og mørk er så lekkert sammen. :-)

  SvarSlett
 3. Det ser jo veldig bra ut med mørke brune stoler. Det ble mer likt slik stolene opprinnelig var, synes de kledde det godt. Gøy med maling, det blir en fin forandring av møbler.

  SvarSlett
 4. Stolene ble nydelige, Jorunn. Godt med litt forandring.

  Klem

  SvarSlett
 5. Der lurte du oss godt hihi. Tenkte at nå får vi se en mørkerre vegg, men vips der var det stoler i ny farge gitt.
  De blir superfine. Brunt er fint. Synes gamle brune møbler er flotte jeg, og disse kommer til å bli blikkfang i stua di nå.
  Ikke sikkert du trenger noen forandring på veggen med det første. Tror nemlig dette blir superfint jeg med hvite vegger og de brune stolene og nymalt høyglanset bord også. Dette var gøy.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Å DETTE BLIR TØFFT
  FOR EN FORANDRING
  JEG LIKER
  MALE ER GØY
  HURRA FOR MALING
  KOS DEG
  SØTE JORUNN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Deilig med forandringer. Man blir fort lei av at alt er hvitt, så litt kontraster er forfriskende! Så flink og effektiv du er! Jeg har en del prosjekter i tankene, har bare ikke kommet til selve handlingen enda,- bortsett fra litt fornyelse på bloggen :)

  SvarSlett
 8. Å så spennende, de ser virkelig lekre ut Jorunn :) Er jo bare så begeistret for disse stolen fra 1920...egentlig de fleste møbler fra den tiden er jeg glad i :)

  Fortsatt lykke til og gleder meg til sluttresultat :)Klem Vibeke

  SvarSlett
 9. Syns de ble veldig fine! :) Godt med noe å pusle med, så jeg fikk lyst til å male litt jeg med! :) I dag skal jeg til Ikea i Oslo og kike litt! Gledes! Ha en fin onsdag du! :)

  SvarSlett
 10. Blir spennende å følge med på forandringene hjemme hos deg fremover :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 11. gorgeous gorgeous gorgeous :)

  SvarSlett
 12. Wow så spennende,og gøy med forandring :)))
  Det ble jo allerede store kontraster,kanske du slipper å male en vegg faktisk???
  Gleder meg til å se det ferdige resulatet,og merker jeg fikk en søt kløe selv her nå og fikk lyst å gjøre "noe" her også!Men må vel konsentrere meg om å gjøre ferdig alt jeg holder på med heller enda ;)
  Takk for juicertips.en dag blir det!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 13. Jo!

  Du malt stolene! kkkkkkkkkkkk
  De var vakkert! aldri tenkt på at farge ja stoler som du liker så mye hvitt ville endre (jeg elsker hvitt også!)
  Det var flott!
  Bloggen dette veldig vakkert!
  Kiss kjære venn!
  Pri

  SvarSlett