torsdag 3. april 2014

Igang med å male bordet og favoritt smoothies


Nå er det bordet sin tur til å få en liten makeover, det ble grunnet igår og idag malte jeg første strøk. Bordet trenger 3 strøk maling, jeg bruker Lady Surpreme Finish 80 glans i fargen Chi.Her er et par av mine sunne og kalde favoritter, den aller beste er 1.stk frossen banan som kjøres i blenderen sammen med 1 dl eller 1 1/2 dl lettmelk...jo mindre melk jo mer iskremaktig blir den. Riv gjerne litt mørk sjokolade til å ha på toppen. Supergodt og lett å lage!!! Pass på neste gang du har bananer, skjær den i skiver, legg i frysepose og frys den ned...1 stk banan pr.porsjon er passende for de fleste. Unngå å bruke overmodne og brune bananer når de skal fryses. Min andre favoritt er frosne jordbær og Yoplait Double 0% vanilje yoghurt som kjøres i blender...smaker kjempegodt! Jeg har litt friske jordbær som på forhånd har fått noen dryss med Hermesetas lettstrø på toppen så de blir søte og gode. Jeg passer på å ha frosne bær som jordbær, bringebær og blåbær liggende i fryseren i tilfelle lysten på en kald og velsmakende smoothie melder seg...og det gjør den ofte..hehe...

Ønsker alle en fortsatt fin torsdag og en kjempeflott helg!

Klem fra Jorunn

6 kommentarer:

 1. Så morsomt å lese om smoothiesene dine. Jeg kom inn fra solveggen akkurat nå, hvor jeg har kost meg med en smoothie. Jeg laget min av 1 banan 1 kiwi og litt eplejuice. Veldig godt det også. Yngstesønnen min har også kost seg med dette sammen med meg. Så nå er vi mette og gode for en stund igjen. Sunt og godt med smoothie.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Smoothie er supergodt og så lett å lage! Skal prøve meg på disse variantene dine, de så veldig gode ut! :)

  SvarSlett
 3. Så gøy å male bord, sånt blir man visst aldri lei av ;) Smoothie er utrolig godt og friskt, bare å nyte! Ha en flott helg :) klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Er spent på å se resultatet når alt er ferdig. Blir nok helt nydelig, Jorunn.
  Har akkurat inntatt en smoothie med jordbær og banan. Herlig

  Klem

  SvarSlett
 5. Som du koser deg med malingen da....og stolene under her ble nydelige!
  Her holder jeg på med en benk idag, den skal bli svart :)

  Ha en fin helg

  SvarSlett
 6. Supert tips med banan! noterer meg den :) Ha ei riktig fin helg! :)

  SvarSlett