onsdag 21. mai 2014

Auksjonsfunn

Min snille veninne Britt var atter en gang på auksjon i Värmland og kjøpte en stor vinballong og en vintage Husquarna symaskin for meg. Hun har lovet meg et sykurs for det trengs nå som jeg har 2 fine symaskiner som bare venter på å bli brukt:) Symaskinen betalte jeg kun 200,- kroner for og den store vinballongen 400,-.

Det har vært lite tid til bloggen i det siste, har vært en tur i Sverige og vi har hatt gjester fra Nederland....det har vært utrolig hyggelig! Heldige var vi med været også så gjestene våre fikk oppleve nasjonaldagen i Oslo på sitt aller beste.

 Sjokoladekaketips


I anledning 17.mai bakte jeg Café Stings sjokoladekake som har en aldeles nyyyydelig sjokoladekrem, jeg fant oppskriften her. Kan anbefales på det varmeste!! Det er 2 gangen jeg baker kaken på 2 uker. Oppskriften på kremen skal være den orginale, men bunnen er ikke det.. ser du i kommentarfeltet hos "Det Søte Liv" så har noen skrevet den orginale oppskriften på bunnen der. Uansett så er det en kjempedeilig kake!!

Ha en fortsatt fin uke allesammen!
Klem

10 kommentarer:

 1. Så fint og den sjokoladekaken ser himmelsk god ut, beste jeg vet. Heldig er dere som har så kort vei til Sverige. Ha det bra, håper været holder seg fint.

  SvarSlett
 2. Ønsker meg også en sånn vinballong, syns de er kjempefine! Og den kurven kan jo også brukes for seg, til å ha tepper og puter i! Symaskinen var kjempeflott! Jeg har en gammel en som nå så vidt humper og går, men jeg kan jo heller ikke skryte på meg å være så flink til å sy, så den holder til mitt bruk. :)

  SvarSlett
 3. Og du Jorunn, den kaka skal jeg jammen meg prøve å bake til min store dag, som jeg skal ferie om ikke lenge! Den så jo bare sååå god ut og jeg eeeelsker sjokoladekaker! :)

  SvarSlett
 4. Å så gøy med den grønne symaskinen!!Herlige funn,ballongen er jo gså suåerdekorativ!!!
  Godt å ha deg tilbake i blogglandia,men det er jo ikke alle tider man har like god tid til å blogge og det høres ut som du har gjort koslige ting siste tiden :)))
  Toveklem.)

  SvarSlett
 5. For en flott symaskin og med så flott koffert! Så glad for at du delte dette bildet. Jeg strakts lyst til å sette frem mamma sin symaskinen som jeg har fått og som er likedan (men ikke med fullt så fint koffert) Smilefjes fra meg :-)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Que maquina vintage nais linda ,maravilhosa!!! E esse bolo que delicia =)
  abraços

  SvarSlett
 8. Morsomt at du har fått deg en sånn stor vinballong også. Det har nemlig jeg også akkurat kjøpt meg.
  Din er finere, for kurven på min er rød. Så det er mulig den får en runde med spraymaling. Så hyggelig med
  besøk fra Nederland. Jeg har vært der mange ganger og det er sammen med Østerrike ett av mine favoritt
  reisemål i Europa. (Ikke at jeg har vært i noen annen verdensdel heller da, for den del) Tiden går fort i hyggelig selskap.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 9. Så heldig du var, da. De vinballongene er så utrolig fine.

  God klem fra meg

  SvarSlett
 10. hi Jo!

  Hva en vakker maskin! fantastisk!

  Ser yngre jeg sendte deg! så vakker!

  Kisses
  Pri

  SvarSlett