lørdag 24. mai 2014

Walden Farms, vektnedgang og min latino spilleliste


Pannekaker/pletter laget av sukkerfri/glutenfri kakemiks. Fant oppskrift hos Bakekona, men jeg brukte hele pakken, 3 dl melk og 3 egg. Sukkerfri/kalorifri pannekake sirup fra Walden Farms. Hos Bakekona finner du masser av herlige oppskrifter på sunt & søtt!!


Her blandet jeg banan, nøttemiks og sukkerfri/kalorifri karamell sirup


Produktene til Walden Farms kjøpte jeg i en sportsbutikk inne på Olav Thons senteret i Charlottenberg. De var på tilbud, kjøp 3 og betal for 2. Jeg har testet 6 forskjellige produkter og her er min mening. Alle produktene er sukkerfri, kalorifri og glutenfri. Du kan også bestille Walden Farms hos Gymgrossisten.

Thousand Island Salat Dressing: kjempegod, merket ikke mye forskjell fra orginalen.

BBQ Sauce/Hickory Smoke: Det er ganske mye sukker i vanlig BBQ saus, denne her er et godt alternativ til deg som vil unngå sukker.

Pan Cake Syrup: denne her er kjempegod, har testet den på pannekaker og iskrem.

Caramel Syrup: denne har jeg hatt over banan og nøtter, den var ok.

Strawberry Fruit Spread: jordbærsyltetøy med gele konsistens, smakte ganske godt:)

Whipped Peanut Spread: har kun smakt litt på en teskje og det var ikke det beste jeg har smakt. Jeg tror den blir bedre når man blander sammen med andre ting.


Jeg la om kostholdet for 17 uker siden og idag viste vekten at jeg har gått ned 14 kilo. Det har vært noen utfordringer de siste ukene som påske, familiebesøk, 70 årslag, 17.mai og besøk fra Nederland. Da har jeg spist noe mer en vanlig, men med god samvittighet og jeg har heller ikke trent. Det er deilig med liten timeout innimellom. Jeg er fremdeles ikke i mål, har rundt 10-12 kilo igjen før vekten blir normal.


LATINO SOUND - SPILLELISTE

På tredemølla jeg ha heftig og rytmisk musikk så jeg tenkte jeg skulle dele min latino spilleliste med dere. Jeg lager mine spillelister på Wimp. Har du Wimp kan du gå inn på linken under her og høre låtene, har du ikke wimp så får du bare hørt 30 sekunder av hver låt. Håper du liker det du hører:)


  SKECHER SKO


Dette er tredje par Skecher sko jeg har kjøpt på Ebay, denne modellen her heter Skechers resistance runner. Disse skoene er så behagelig pga dempingen sålen gir, jeg bruker alltid Skecher når jeg går på tredemølla. Anbefales!!

En forsatt god helg ønskes alle som titter innom! 

Klem

8 kommentarer:

 1. Fy søren så flink du har vært Jorunn. 14 kg det er bra altså. Sjøl har jeg stoppet opp på minus 7 kg.
  Men jeg holder meg der og går ikke opp igjen, så jeg er fornøyd med det. Får se om jeg får en giv senere
  igjen til å legge om mer. Det jeg trenger nå er å starte med litt mer fysisk aktivitet. Får se om jeg kommer igang
  med mer gåing igjen snart. Men dette skulle handle om hvor superflink du har vært og er. Dette kommer ikke av seg selv så jeg tar av meg hatten for deg. Stå på videre, og kos deg med noe godt innimellom. Du finner så mange fine
  produkter så jeg tror du koser deg med noe også. Det er viktig. Jeg heier på deg videre, selv om jeg selv har detti
  litt av lasset.
  Mange klemmer fra Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord, Marit! Du er jammen ikke dårlig selv...7 kilo er bra det også!! Noen ganger stopper det opp, det gjør det for meg:) Vi får gjøre også. Vi for gjøre så godt vi kan og ta det tempo som passer best:) Jada...jeg koser meg jeg..hihi...
   Klemmer

   Slett
 2. Ja, 14 kg er mye, kjempebra. Og at du legger om kostholdet er også kjempebra med tanke på alle som får kreft av kostholdet. Stå på og hold deg frisk, nå skal jeg høre på latinomusikk.

  SvarSlett
 3. Så bra Jorunn, 14 kilo er mye hvis du tenker på at det er 14 sukkerposer som er borte! Har kommet igang med å kutte ut pepsi maxen, har klart meg en hel uke uten brus og nå syns jeg ikke det er så ille med vann lengre. Merker det også på søtsuget, som du har påpekt! Syns du er kjempeflink altså! Klart man skal kose seg litt når man har besøk, det tar du fort igjen etterpå. Stå på videre, gleder meg til å følge vektnedgangen din! :) Fin søndag til deg! :))

  SvarSlett
 4. Hatten av for deg :-)) Og takk for inspirasjon for meg :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 5. Så flink og målbevisst du må ha vært i prosessen med å bli lettere. Det er jo så mye som blir bedre når en får tatt av seg noe av det ekstra, men det betyr ikke at det er lett å gjøre det. DET vet jeg alt om :-)
  Smil fra Merete :-)

  SvarSlett
 6. Så flink du er, må være herlig! Jeg vet at dette ikke kommer av seg selv!
  Ha fortsatt fine maidager!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 7. Så duktig du är..ja det är bara att kämpa på! Men sen måste man få njuta lite av allt det goda också...
  Önskar dig en fortsatt härlig vecka!
  Kram Titti

  SvarSlett