torsdag 7. august 2014

Støpe blomsterpotter



Her har en veninne vært på "hobbykveld" og de har støpt blomsterpotter i betong. For å lage disse blomsterpottene så trenger man betong, trepåler, store plastbøtter, mindre plastpotter og håndkler i forskjellige størrelser. Sett en påle i bakken, for å lage de store pottene så bruker man plastbøtter (vaskebøtte) og de mindre blomsterpotter i plast. Bland betong og dypp et håndkle godt i massen. Heng håndklet over plastbøtten eller blomsterpotten i plast. La det stå til tørk et par dager, vann av og til med hageslangen for å herde betongen. Her varieres det med størrelser på både plaspotter og håndkler alt etter som man liker det. Jeg synes de ble kjempefine og sikkert veldig gøy å lage også!! 

Jeg har skrevet om støping av fuglebad tidligere, det kan du lese mer om her.

En flott torsdag ønskes alle som titter innom!

Klem

8 kommentarer:

  1. I love all the beauty in the garden! Hope you and the hubs begin to feel better soon and that the recent health news is treatable :) Blessings,
    Outdoor & Gardening

    SvarSlett
    Svar
    1. Thanks for your kind words Laura Madalene. We feel better already since a new puppy is expected to arrive next month:) We where so heartbroken after loosing our dear dog 13th. of June.

      Hugs
      Jorunn

      Slett
  2. Herlighet så lurt. De ble jo kjempefine.

    Klem

    SvarSlett
  3. Veldig fint resultat på håndklesementkrukkene :-) Jeg har sett at det er blitt veldig populært å lage slike i det siste, men vet du hvor lenge de holder seg slik? Vil sementen begynne å sprekke når du har fuktig plantejord i dem?
    Ha en fortsatt fin dag
    Stein

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Stein:) Jeg vet ikke hvor lenge de holder seg slik eller om de sprekker, men jeg har et fuglebad som har holdt seg fint flere somrer. Det er det vann i konstant i ca. 4 måneder pr.år og det har ikke blitt sprekker i det så jeg ville tro at det skulle gå bra med blomsterpottene også.

      Slett
  4. wunderschöne dekoration!!! alles liebe von angie

    SvarSlett
  5. Congratulations! This idea is one of the best I've ever seen! Great!
    Thank you for sharing!
    All my best
    Elisabeth

    SvarSlett