mandag 15. desember 2014

✯Julepynten kommer frem✯


Hjorten måtte pyntes til jul den også, jeg ble så glad i dette hjortehodet at jeg måtte ha et par til. De kan jo stå fremme hele vinteren og ikke bare til jul.


Speilet med sjalusidører var jeg ikke sikker på hvordan jeg skulle pynte i år, min kjære nissefar skulle egentlig sitte på sofaen, men pga av en viss firbent på 5 mnd så tenkte jeg det var best at den fikk henge litt høyt. Det er min gode veninne fra Brasil som har laget den til meg, så den er jeg veldig glad i.


Et gammelt blått emaljefat har blitt pyntet med svibler, det skal stå på kjøkkenet, passer best der med resten av pastellfargene. Lille skjønne Pinto har jammen kommet opp i sofaen også nå, ridgebacker har en egen evne til å få viljen sin når det gjelder å ligge mest mulig komfortabelt...de er ganske så utspekulerte på det området der..hihihi...sofaen er jo hvit (vaskbare trekk), men jeg har lagt et pledd der som han får ligge på...ikke noe sjakktrekk av meg dette her med tanke på fremtiden..hehe..


I forrige uke på skogstur ble jammen meg et juletre med meg hjem igjen, det har jeg satt i en kurv (159.-)fra Nille. Oppe i kurven står en 10-liters plastbøtte fylt med vann, nå slipper jeg å vanne hver dag og det er bra. Det er første gang jeg bruker kurv og ikke den siste...så mye bedre enn en vanlig juletrefot og treet stod enda stødigere også!

Ha en fin førjulstid allesammen!
Klem fra Jorunn

12 kommentarer:

 1. Så fint du pynter. Så koselig hos deg og du verden så stor Pinto har blitt og så fin 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Ønsker deg en fin uke 😄

  SvarSlett
 2. ihr hund schaut sooo süß!!! und der baum ist soooo schön!!! wunderschöne bilder und inspirationen!!!!! liebe grüße von angie und eine schöne woche

  SvarSlett
 3. Det var klokt och hänga tomten högt, bra
  och tänka efter med sånt innan det händer
  något. Pinto har allt lite bus i blicken. Jättefint
  hjorthuvud och så fin tät gran. Vi ska leta gran
  på lördag.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 4. Så koselig hos dere. Kjenner igjen det utrykket til Pinto når han ligger i sofaen, og han er kjempefin.Kos dere videre i julepynting.

  SvarSlett
 5. Så utrolig skjønne lysglass du hadde laget i innlegget under Jorunn!!! Applaus!!!!

  Og så voksen Pinto har blitt å se på.hjelpes hva forer du med,hihi ;)
  Og å ligge i sofaen ser ut som en selvfølgelighet,noe tre hunder her er særdeles enige i - og også grunnen til at jeg IKKE har hvit sofa men har saftige rømmer om en til stadighet!!! SUkk!!!
  I morgen skal jeg forresten til dyrlegen med den ene hannen,Pisty,som har en brokk på høyre siden av halefestet som må fjernes og da skal han visst kastreres gså for å unngå tilbakefall og jeg liker det ikke!!Har aldri hatt kastrert hannhund - håper han ikke forandrer seg veldig!!!!! Alt i alt er jeg likevel bare veldig lettet over at det ikke var verre ting!!!!

  Så nydelig du pynter.Nissen ble jo super i stigen,trygt for den også!Lurer på hvordan Raffen vår kommer tilå reagere på julepynten,det har allerede gått med et par dyr/nisser! Litt svinn må man vel regne med,og jeg å bare som deg ta hensyn og sette det jeg er redd for langt vekk fra snuten hans!!!

  Håper du koser deg denne fine tiden før jul...og ikke stresser som meg hihi!!!

  Toveklem .)

  SvarSlett
 6. It all is Gerry Nice....like your sweet dog the most.....lovely week love Ria...x!

  SvarSlett
 7. hallo søte Jorunn <3
  så vakkert du pynter
  klemmer i fleng fra Eli:)
  masse fint

  SvarSlett
 8. Så fint det er - ordentlig koselig pynt :-)
  Og vovsen er jo bare nydelig :-)

  SvarSlett
 9. Hi Jorunn, I found your blog through "Tante Malis Gartenblog" and I was a real pleasure looking at your beautiful house, crafts and photos.
  Happy holidays!
  Olympia

  SvarSlett
 10. Wow,så vackert ♡ ...

  SvarSlett
 11. Hello :) I'm verry glad that I hit on Your blog becouse this place is incredible!!! All this decorations and photos are amazing!
  And I'm verry glad to have You around :)
  Many hugs from Poland!!!
  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ...to have You around (there is mistake) ;p

   Slett