mandag 2. februar 2015

Første maleprosjekt i 2015


Januar og februar er for meg noen kjedelige måneder og da må jeg finne på noe å gjøre inne. Først ut er det gamle hvite skapet i stuen, det trengte sårt et nytt malingstrøk. Jeg hadde lyst til at skapet skulle få et litt røffere uttrykk og hadde i utgangspunktet tenkt å bruke fargen dempet sort. Heldigvis var jeg litt smart og hengte en sort gardin over skapet for å se for meg hvordan det ville bli, men det sorte passet ikke helt inn og da falt valget på en farge som heter Solid fra Jotun. Selve malingen er Lady Surpreme Finish i matt. Veldig fornøyd med både fargen og den matte finishen:)Er nå ferdig å male skapskroget og dørene, kun hyllene som ikke er helt ferdige.


Ønsker alle som titter innom en ny fin uke!

Klem

13 kommentarer:

 1. Have a nice week too!

  I'm already curious to see the finished cabinet.

  Greetings from Rosine ♥

  SvarSlett
 2. Oh, I'm also painting :)!!! Kiss the dog!
  All my best
  Elisabeth

  SvarSlett
 3. Likte fargen du har valgt! Kommer nok til å passe fint inn hos deg! Jeg er i gang på jobben igjen og det blir lite interiørsyssel her hos meg. Snart reiser jeg til Bodø igjen og da skal jeg pusse opp leiligheten til dattera mi, så det blir nok å gjøre etter hvert. :) Enig med deg, disse første månedene er så tunge å komme igjennom, men man får tenke på at det tross alt går mot vår! :) Takk for hilsen på bloggen min!

  SvarSlett
 4. Smart och hänga tyget över skåpet för
  och kolla om du gillade svart, den färgen du
  valde är jättefin.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 5. Det var en nydelig gråfarge, og jeg gleder meg til å se skapet på plass! Det er lurt vinter-arbeide dette - så kan man bruke sommermånedene til andre ting! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 6. Hei Jorunn!
  Så gøy med nytt prosjekt!
  Jeg har gjort ganske mange makeovers i det siste selv, og selv om det er intenst hos oss nå så er det også veldig gøy ;)
  Blir gøy å se skapet ditt helt ferdig og på plass!
  Ha en fin ny uke :)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 7. WOW JORUNN :)
  DETTE BLIR LEKKERT
  HELT HERLIG FARGE
  GLEDER MEG TIL Å SE DET FERDIG
  KLEMMER I FLENG FRA ELI:)

  SvarSlett
 8. Det var en deilig gråfarge. Gleder meg til å se det ferdig :)

  SvarSlett
 9. Kjempefin farge, Jorunn. Blir spennende å se det ferdig
  Klem

  SvarSlett
 10. Først.for en lykke med gavekort på Home And Cottage,og for noen lekre bilder under!!!! Wow sier jeg bare Jorunn!!!!!!!!

  Og jammen wow´er jeg når jeg ser skapet også,dette blir både tøft og lekkert!!Nydelig farge,minner meg litt om den gråfargen jeg har på mange skap her,men det er kalkmaling.Jeg klør også etter å male,må bare nødt til å male gulvene på andre stuen for å få det lysere samt sammenheng mellom begge stuene.Men som den SUnnmlringen jeg er venter jeg bare på at malingen skal komme på tilbud,sparer fort noen lapper på det!Tålmodighet...skal ihvertfall prøve hihi ;)
  Gøy å ha noe å styre med og forandre litt,og det er ihvertfall du veldig flink til.SÅ istedet for å male som jeg egentlig har lyst til nå,skal jeg lete frem børste og ta meg av litt hundepels før vi går ut i snøen!!!!
  Ha en fin uke videre!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 11. Gleder meg til å se dette ferdig! Veldig fin og "rolig" farge...
  Ønsker deg en fin kveld!

  Inger G.

  SvarSlett
 12. Nydelig farge :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 13. Søte Pinto!!! Så flink du er som bruker vintermånedene til maling, jeg ligger på lading til sommeren og får ikke gjort så mye som jeg ønsker :-) Det var utrolig lurt å prøve seg frem med sort over skapet, for ingenting er så surt som å bruke masse tid på et møbel for så og måtte male det på nytt. Selv har jeg en slagbenk som nå har fått sitt fjerde strøk med ny farge! Skapet ditt er skikkelig fint med de ovale dørene, gleder meg til å se det ferdig :-) Fortsatt fin uke til deg :-)

  SvarSlett