tirsdag 19. oktober 2010

Er det mulig?

Dette har lite med interiør å gjøre, men jeg må bare dele dette med dere....håper virkelig ingen kjente her har en sånn for da blir jeg nok ikke særlig populær etter dette innlegget..hehe..

Tidligere idag kjørte jeg sønnen min ned til Oslo sentrum og idet jeg stoppet for rødt lys like ved St.Olavs plass så kommer det en ung kvinne med en lyserosa sportsvogn gående over forgjengerfeltet. Jeg sa til sønnen min...jøss, den vognen var da litt spesiell...så ser jeg litt nærmere på vognen og hva ser jeg? Jo, det er ikke et barn som sitter der, men en chihuahua som står på 2 ben og titter ivrig ut gjennom vinduet...herregud!! Jeg ble helt satt ut, jeg har hatt det bildet av sportsvognen og hunden på netthinnen i hele dag. Det er virkelig trist å se hunder bli trillet i vogn med mindre de har hatt en operasjon som krever at de må holde seg fullstendig i ro...det kunne ha forsvart bruken. Jeg har hørt fra fagpersoner at mange av disse miniatyrhundene får ødelagt ryggen fordi de bruker bena for lite.

Så nå ikveld søkte jeg på "rosa sportsvogn til hund" og joda flere treff kom opp...den får man kjøpt på bla finn.no. Pet Stroller heter vidunderet...akkurat maken til den jeg så før idag. Det er verdt å gå inn på linken bare for å lese annonsen...hehe...jeg sier ikke mer..

21 kommentarer:

 1. Ja jiiiisus hva de finner på. For å ikke snakke om disse små håndveskene man skal bære hunden sin i. Jeg har selv en litt liten hund som jeg av og til slengt opp i dobbeltvognen til barnen når det har vært dårlig vær eller den er sliten. Les lat hund. Eller den har suttet i sykkelkurven, praktisk. Men ALDRI at jeg skulle finne på å kjøre den runt sån. Litt sån substitutt for barn tenker jeg?

  SvarSlett
 2. He he, at det går an! Stakkars små hunder.
  Visste ikke at det var så ille, at hunder blir båret, og trillet slik at ryggen blir ødelagt. Alle hunder elsker jo å gå tur! Uansett størrelse.

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. Stakkars, stakkars hunder! Eierne tenker nok mer på egne behov enn på hundens behov. Selv miniatyrhunder har bruk for trim , oppdragelse og sosialisering. De er jo som alle andre hunder "en ulv som har flyttet inn", og ikke en pyntegjenstand eller levende dukke!

  SvarSlett
 4. Sykt, sier nå jeg;) kanskje skulle vedkommende heller hatt ei dokke i vogna, for en hund er en hund uansett størrelse, og den trenger opdragelse og trening.

  SvarSlett
 5. Er det mulig, sier jeg bare.....

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Å nei, å nei. Dette var fæle greier. Har vokst opp med jaktbikkjer som ELSKET å være ute i naturen. Tenk hva barnevognbikkjene går glipp av.

  SvarSlett
 7. hihi, ja jeg hadde også kikket to ganger hvis jeg hadde møtt folk i byen trille rundt på hundene sine. Men jeg har sett folk som er på hundeutstilling med slik vogn, da går det faktisk an, for da har man som regel ganske mye å bære på :-) Men hundene skal gå selv spør du meg :D
  Ha en fin dag
  Klem fra elin

  SvarSlett
 8. Er det mulig??? Tror gubben hadde fått meg innlagt, om jeg kom hjem med noe slikt til hundene våre .... Nå har jeg en lite Jrt, og en pointer (som tror hun er pitteliten når hun skal ligge på fanget), men kunne aldri falt meg inn å sette den minste i ei vogn!? Rystet ...
  Utrolig hva produsentene finner ut at hundeeiere trenger, og enda mer utrolig hva folk faktisk får seg til å bruke penger på. Lettlurt.com

  Renate

  SvarSlett
 9. Ha ha, ja har sett desse vognene eg og. I bruk, faktisk, og eg trudde knapt mine egne auger første gong eg såg det. Trur min (miniatyr)hund ville følt seg veldig snytt om ho gjekk glipp av en spasertur på egne bein. No veit ikkje eg kva hundar føler og tenker alltid, men eg ser ikkje vekk ifrå at dei kanskje føler seg litt flau i ei slik vogn når dei treff andre hundar, he he:)

  SvarSlett
 10. Hmmmm.. Dette blir vel sært for meg, nesten som barn som leker og kler pus eller lille vofs i dukkeklær og triller tur i dukkevognen. Søtt inntil pus eller vofs blir utålmodig og klorer ;)

  Trodde voksne visste bedre...

  Ha en flott morgendag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 11. Forresten; annonsen var jo eit kapittel for seg sjølv. Kanskje ein ikkje alltid skal stole heilt på oversettelsesprogram, iallefall ikkje om ein vil selga noke:)

  SvarSlett
 12. Sier bare ja ja ja jeg...
  ha en fin onsdag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 13. Stakkars dyr. La dyr få være dyr på samme måte som at barn skal få være barn sier jeg bare.
  Klem Tove

  SvarSlett
 14. Ha, ha, ha!!!! Jeg så en slik her om dagen jeg også og tenkte det var en slags paraplytrille til nyfødt! (Lyserosa den også..) Glad jeg ikke gikk bort for å beundre den søte nyfødte babyen!J eg synes riktignok det var litt rart at babyen måtte ha så mye netting rundt seg, nesten som et bur..SÅ VAR DET AKKURAT DET DET VAR!!! Det er nok en del småhunder som blir litt erststning for babyer...

  SvarSlett
 15. takker for en deilig latter. :o)

  SvarSlett
 16. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett
 17. Sprøtt!!!
  Stakkars hunder!!
  Har litt forståelse for at slike små hunder kanskje må bæres litt i store folkemengder (for å unngå å bli tråkket på), men dette synes jeg rett og slett er sykt.

  SvarSlett
 18. Jeg skjønner tankegangen her og er faktisk enig med at alle hunder bør få gå selv:)... Men jeg har selv akkurat denne vognen...i blå.Jeg har to pomeranianer og denne brukes IKKE til å trille hundene i, men jeg bruker den til utstilling. Hundene går ved siden av, mens jeg har vognen full av utstyr til utstilling. Så tømmer jeg vogner for utstyr og hundene får hvile mens de venter til de skal stilles ut. Men å gå på tur med denne er uaktuelt! Vi bor på utkanten av Oslo av den grunn at vi har skog og mark i nærheten slik at hundene kan løpe fritt i skogen:)

  Så dette var min mening av Pet Stroller...;)
  Jeg har den, men bruker den ikke til til å trille hundene;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 19. Prcious Home: Det er nok en god ide å bruke den på utstillinger, har selv vært på en del av de tidligere og det å bære rundt på bur og annet utstyr er veldig slitsomt:)Fin kveld til deg også!

  SvarSlett