onsdag 17. februar 2010

Lidgården innredningsbutikk i Värmland

Første gangen jeg var inne på Lidgården som eies av Tomas og Lena Bäckman ble jeg gledelig overrasket. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg kunne finne en sånn butikk så langt ut på landet i Värmland...og bare 15 minutter unna der vi har huset vårt attpåtil! De har alt fra Shabby Chic, nygamle stilmøbler og litt mer røffe skinnsofaer og bord. Noen av de samme varene kan du finne i Stockholm, men til en langt dyrere pris. Folk kommer langveisfra for her er det penger å spare hvis du først skal invesere i kvalitetsmøbler. For oss nordmenn så sparer vi i tillegg også en del pga valutaen. Hvis du er på disse kanter så sving innom denne butikken! Tomas maler selv stilmøbene i akkurat den nyansen du selv ønsker, han har jobbet med dette i godt over 20 år nå og møblene får 5 strøk med maling! Tomas bruker linolje og det selger de også i butikken. De skal pusse opp innvending nå snart og planlegger også en blogg. De har en nettside som du kan besøke http://www.lidgarden.se/ . Jeg tok noen bilder i dag, men de er av litt ymse kvalitet pga lysforholdene. Her får du noe smakbiter på hva du kan finne her.

Jeg har tatt flere bilder som du kan se her.

Kjøpte en kjempesøt engel med plass til et telys, den passet så godt på skiferbenken ved vedkomfyren på kjøkkenet. Den kostet kun SEK 94.-!
Ønsker deg en koselig kveld!
Klem

3 kommentarer:

 1. Oj, her var det mye fint ja :) (fikk tips om deg på siden til Frøken Rosa :)
  Takk for tipset, dette skal sjekkes ut!!
  Titter inn til deg igjen, fin blogg du har :)

  Ønsker en god natt

  Hilsen fra Anki

  SvarSlett
 2. Hallo Anki! Så koselig at du tok deg tid til å komme innom en tur. Kommer på "besøk" til deg etterpå. En riktig god natt til deg også!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Denne butikken må jo bare besøkes neste gang jeg er i huset ditt ;)
  Ser at de har mye lekkert!!!
  Klem Frøken Rosa

  SvarSlett