onsdag 17. februar 2010

VOFF.....denne boken vil hunden din elske deg for!


Jeg kjøpte denne nydelige norske boken som Paul Løwe har skrevet da den kom ut for et par år siden og kan anbefale den på det varmeste! Den inneholder de herligste matoppskrifter for hunder, tips til gaver og leker som du kan lage selv og ikke minst nydelige hundebilder.Oppskrift på honningcookies (ca.30 stk)

1 dl maisolje
1 del honning
1 egg
4 ss melk
6 dl sammalt hvete
1 ts bakepulver

Ha alle ingrediensene i en bolle og elt deigen godt sammen. Rull ut deigen og stans ut former. Legg dem på en bakeplate dekket med bakepapir. Stek kjeksene ved 180 grader i ca.8-10 min. Avkjøl på rist- Oppbevares i boks....disse blir nok ikke gamle!

I går var jeg innom en innredningsbutikk i nærheten (skal fortelle litt om den i neste innlegg) og kjøpte en utrolig søt metallboks med bilde av forskjellige hunder på forsiden og med teksten: Thank you for looking after my dog! I boksen er det deilige myke vanilje fudge til oss på 2 ben. En fin gave til den som har passet hunden din eller til deg selv for boksen er jo så søt og du kan oppbevare hundegodis i den etter at du har spist opp karamellene...de blir garantert spist opp fort. Hmmmm.....veldig gode er de!!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar