søndag 28. februar 2010

Ranukler...så vakker en blomst!


Håper alle har hatt en deilig helg og at de av dere som kjørte hjem fra vinterferien kom dere vel hjem.

Lørdag var jeg på vei til stugan i Värmland og kjørte innom Plantasjen i Kongsvinger, jeg pleier å gjøre det for de har stort sett et godt utvalg der. Jeg kjøpte en stor potte med flerfargete ranukler og en potte med hvite roser for å ha litt ekstra vakkert å hvile øynene på i helgen.


Jeg ble så inspirert at jeg måtte bare lage en ny header til bloggen :) Tok en del bilder av den som potteplante før jeg begynte å "disekrere" og dele den opp i en litt større bukett og noen enkle blomster hver for seg.


Det var dårlige lysforhold ved det lille vinduet, så billedkvaliteten ble ikke helt på topp.

7 kommentarer:

 1. Oi, så skjønt det var her hos deg. Nydelig åpningsbilde. Og vakkert med alle blomstene. Dette likte jeg virkelig. Jeg linker til deg. :) Takk for mail. Jeg har ikke lagt ut følgerne, men tror du kan legge deg til som følger likevel. Iallefall kan du legge bloggen til i linklisten din.

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk for de hyggelige ordene, satte veldig pris på det. Hulda...det var ikke noe problem å legge deg til på den andre måten:) Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 3. Hei.
  Eg sprayar ikkje lysa med brannhemmande spray, men passar alltid på å vere i same rommet heile tida. Det er litt skummelt med lys som er dekt med serviettar, det er lurare med små motiv..
  Det høyrer med til historia at eg ikkje brenn lysa mine... dei står mest til pynt:)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Slettet svaret til deg Ellermeller ved en feil, her kommer det: Takk for svar, jeg har også stor respekt for levende lys og forlater aldri rom der de er tenkt. Gleder meg til å prøve oppskriften din, har aldri prøvd med strykejern. Ha en fin dag, Klem

  SvarSlett
 6. Hei på deg, og takk for kjempekos besøk på bloggen min! Så hyggelig at du linker meg :o)

  Flott blogg du har!! Madonnaen du har i headeren din er bare såååå skjønn, den kunne jeg ha tenkt meg også... Titter helt sikkert innom deg igjen - vi sses!!!

  Ha en flotters kveld videre - torsdag i morgen, og plutselig helg igjen... ;o)

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Så koselig sagt av deg, tusen takk for de hyggelige ordene. Ang Madonna'en så har jeg noen som er nesten helt like som er tilsalgs
  http://www.omorede.com/shabbychic_statuer.html

  Ja, nå er helgen rett rundt hjørnet...synes den akkurat var her jeg :)Ha en flott torsdag. Klem fra Jorunn

  SvarSlett