torsdag 1. april 2010

♥ GOD PÅSKE ♥

Aller først må jeg bare få takke for alle de flotte kommentarene dere koselige besøkende har kommet med etter omtalen på NIB. Etter de pene ordene fra damene på NIB så fikk jammen telleren ben å gå på...det var 603 nye besøkende i løpet av et døgn!..falt nesten av stolen da jeg så tallet....telleren blir nok til seg selv igjen..men det er morsomt så lenge det varer!! Jeg har fått mange nye følgere og det er noe som gjør meg veldig glad, det blir mange nye blogger jeg må innom i løpet av påsken. Gleder meg til det!!!!

Jeg kom tilbake fra Sverige i ettermiddag etter å ha vært der nesten 1 uke, det var forresten sinnsykt mange som var ute for å handle inn til påske i Charlottenberg..blir sikkert enda flere i morgen. Dro innom AstaLena og butikken hennes Nött og Nytt som jeg skrev ett innlegg om for kort tid siden. I dag har jeg redigert det innlegget og lagt ut nye bilder, de hadde stylet butikken på nytt og nye varer var ankommet. Den butikken er veldig koselig!!! Klikk her for å se bildene.


I morgen legger jeg ut bilder fra butikkbesøket hos AnnaBell og Sagolika Ting i Sunne...vet at noen av dere venter på det. En nydelig butikk det også!!

God Påske og kjør pent dere som skal bruke bilen! Klem fra Jorunn.


3 kommentarer:

 1. Alltid moro når man ser at folk har vært innom bloggen :))Er sikker på at mange kommer til å fortsette å komme ;) Jeg gjør hvertfall !!
  Nydelige bilder, skulle gjerne hatt meg en tur til Sverige, men det får komme senere..

  Ha en god påske videre :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Så utrolig gjennomført og fint du har det. Likte SÅ godt bildene fra stua. Virkelig sjarmerende. Flott det skapet med ovale "vinduer". :)

  SvarSlett
 3. Hei
  Jeg fant jeg fant...
  en kjempefin blogg idag :) DIN
  Deg vil jeg følge videre.
  Ønkser deg og dine en god påske
  hilsen Anita s

  SvarSlett