fredag 20. juni 2014

Livet går sin gang.....Mange, mange takk for de trøstende og go'e ordene dere la igjen i forrige innlegg, de betydde så utrolig mye! Jeg kommer snart innom dere, det har bare ikke blitt så mye tid til blogging i det siste. Legger ved noen bilder fra inngangspartiet, har fått noen nye blomster og så byttet jeg ut noen puter:))


Vi har hatt hund sammenhengende i 21 år med unntak av et par måneder så det føles veldig tomt og altfor stille nå som Papito er borte. Jeg prøver å fokusere på alle de gode minnene og at vi tross alt var heldige som fikk ha han i nesten 10 1/2 år. Vi har brukt Groruddalen Dyreklinikk i mange år, selv etter at vi flyttet fra Oslo. Jeg har så lyst til å fortelle hvor kjempefornøyd jeg har vært med de som jobber der. Marte Ottesen og Stefanie Traberg er de som Papito har gått til tidligere. På fredag for en uke siden så var vi nødt til å bruke en for oss ny veterinær siden det var akutt og jeg var litt skeptisk....skal innrømme det siden jeg gjerne ville at Papito skulle få en de han kjente fra før denne siste turen til klinikken. Jeg hadde ikke trengt å bekymre i det hele tatt!! Karoline Dolva var bare så utrolig dyktig og til veldig god støtte...kunne ikke ha blitt en bedre avslutning. Har du en gnager kan jeg varmt anbefale Heidi Håøya. Hyggelige Nina som driver Dyrekrematoriet Oslo-Akershus (like ved Råholt) gjorde også sitt for at denne delen gikk så bra som den gjorde, vi var med hele veien og for vår del så gjorde det veldig godt. Nå står urnen i stuen og vi tenner lys hver kveld:)

Ønsker alle som titter innom en god helg og en trevlig midsommar til mine svenske bloggvenner!
Klem fra Jorunn

11 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, Jorunn! Du har gjort det så utrolig vakkert på trappa di midt oppe i det triste. Dersom jeg hadde hatt roser som jeg skulle dele ut til de jeg synes fortjener det, hadde jeg sendt minst en til deg. Smil og klem fra Merete :-)

  SvarSlett
 2. Hei Jorunn
  Han hadde et fantastisk liv hos dere, det var lett å se ღ
  Rørende innlegg av fine Papito din - det er sikkert rart at
  han ikke er der lengere... Har tenkt mye på deg i det
  siste og jeg håper du har det bare bra ღ Klemmer sendes
  din vei ღ God helg, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Det er så godt at det finnes seriøse og flinke folk når man trenger det som mest.
  Og dyra våre, ja de trenger kun det beste. Og hunden din han fikk det beste!
  Ønsker deg en god helg.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 4. Nydelig inngangsparti, kanskje du har flere krukker enn meg? Jeg nærmer meg 40 krukker og tror jeg skal være hjemme i ferien, og ikke plage naboen *smil*
  Tenker på dere hver dag.

  SvarSlett
 5. Skjønner det godt at du syns det ble veldig stille etter Papito! Godt å høre at du er fornøyd med de som har hjulpet han, du har tatt så godt vare på han! Så flott du har det på trappen din! Nydelig! Ønsker deg gode junidager! Klem fra Lene :)

  SvarSlett
 6. Her skulle jeg kose meg med bloggebesøk og ender opp med tårene rennende nedover kinnene!!!
  Huff så leit med hunden din…vet akkurat hvor stille og tomt det er når de er borte,noe (n) som mangler og savnet er stort.Har begravd 4 hunder så langt i livet og det er like jævlig hver gang.Og selv om det lir lettere etterhvert er det en evig sorg,et evig savn.
  Men…selv om man lider voldsomt i slike tider er det likevel verdt det…hundene beriker livet vårt og minnene har vi for alltid i både hjertet og hjernen.Tenker på deg nå når jeg ser hva som har skjedd….sender en god klem og håper du har hodet opp og bena ned i tunge dager!!!!
  Så må jeg skryte av inngangspartiet ditt og alle de fine blomstrene dine - det er helt fantastisk rundt deg,for en blomsterfryd!!!!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 7. Ååå, så leit å høre om den nydelige hunden din. Håper det går bra med deg.
  Så utrolig nydelig du har det utomhus også. Rett og slett vakkert, Jorunn.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Wowww beautiful !!!..lovely sunday...x !

  SvarSlett
 9. Så sorgligt med din hund, jag vet hur tomt det blir.
  Saknar och ha en hund i huset, passar ju sonens
  men det blir inte samma sak. Jättevackra blommor,
  du har så fint.
  Stor kram/AM

  SvarSlett
 10. Heia vennen.
  Så utrolig nydelige bilder Jorunn. :)
  Stor sommerklem fra Mette.

  SvarSlett